Biisi ilman makeutusaineita – Sebastian Noton kappaleessa ei ole mukana mitään pakotettua

Julius Konttinen

Justin Bieberiä lämppäävä artisti julkaisi hyvällä mielellä suhdetta muistelevan kappaleen.

Skorpionin artisti Sebastian Noto julkaisi singlen nimeltään Aina. Teinivuosistaan asti musiikin parissa kasvanut artisti on uransa aikana muun muassa soittanut bassoa bändissä sekä laulanut englanniksi edm-biisien kertosäkeitä. Nykyisin suomalaista musiikkia tekevä Noto on tunnettu taitavana laulajana, joka yhdistelee soundiinsa mukaan moderneja pop- ja r&b -vaikutteita.

Uusimmalla singlellään Sebastian pysyy omalle tyylilleen uskollisena ja kappaleesta kuulee artistin olevan omassa elementissään.

– Tässä ei ole mitään pakotettua, ei lisättyä sokeria, ei lisättyjä makeutusaineita. Biisi on ajatonta, häpeilemätöntä edm-nostalgialla maustettua pop-musaa, jossa on kuitenkin uskottavuutta ja tyylitajua, kuvaillaan tiedotteessaa.

Artisti kertoo kappaleen muistuttavan, ettei kaikkien lämpimiä tunteita herättävien asioiden tarvitse olla koko elämän kestäviä ollakseen ihania.

– Biisissä ymmärretään et minkään ei tarvitse olla ikuista ollakseen ihanaa. Kappaleen tarkoitus ei oo olla surullinen erobiisi vaan enemmänkin oivaltava ja hyvällä mielellä muisteleva. Jokainen voi kuitenkin tulkit sen omalla tavallaan, Sebastian kertoo.

Laulaja on mahdollista nähdä omien keikkojensa lisäksi Justin Bieberin Justice World Tour -kiertueella Kaisaniemen puistossa lämppärinä. Artisti on oman musiikkinsa lisäksi ollut viime aikoina mukana esimerkikis NCO:n kappaleella Kusipää, josta julkaistiin muutama viikko sitten myös musiikkivideo.

Kuuntele artistin uusin kappale alta. Tuottajana on toiminut The Second Level ja themeisterwashere.