Bentalityn uudella kappaleella fiittaa Redrama – tulevalla albumilla kuullaan myös odottamattomia nimiä

Tuukka Ervasti

Helsinkiläisartistin projekti kulkee nimellä Black Fire.

Suomalais-amerikkalainen Bentality on julkaissut yhteistyökappaleen Redraman kanssa. Kappaleen nimi on Round ’n Round, ja kertoo siitä kuinka helppoa on olla välittämättä hälytyskelloista, joita luottamuspulasta kärsivässä parisuhteessa näkee.

Bentality ja Redrama ovat tunteneet toisensa jo yli kymmenen vuotta, mutta tuore single on ensimmäinen kerta kun kumpikaan fiittaa toisensa projektilla. Toki kaksikkoa on aiemmin kuultu samalla biisillä molempien vierailtua Palefacen ja Matren vuoden 2013 Sacred Order of the Pen -posseraidalla.

Tarina kaksikon muutama vuosi aiemmin tapahtuneesta ensikohtaamisesta on oma lukunsa. Bentality kertoo olleensa 16-vuotias, kun Redrama saapui esiintymään hänen kouluunsa Pukinmäen peruskouluun.

– Mun oli tarkotus tietenkin koulun nousevana artistina lämpätä yleisö Lasselle. Toisin kävi: olin samaan aikaan koulun puheenjohtaja (believe it or not!) ja ajauduin rinnakkaisluokkalaisen kanssa käsirysyyn välitunnilla. Tästä rangaistuksena rehtori päätti, etten pääsekään lavalle vappujuhlissa. Onneksi mun enkunmaikalla oli sydän paikallaan ja se oli kertonu Redille tästä tapauksesta. Juteltiin keikan jälkeen ja ollaan siitä asti pidetty yhteyttä. Biisi oltaisiin varmasti tehty jo ennen tätä, mutta kiireet ja eri elämäntilanteet ovat estäneet kollabot aiemmin. Shoutsit Antille eli enkunmaikalle!

Kappale enteilee Bentalityn tulevaa albumia, jonka työnimi on Black Fire. Materiaalia on koossa mukavasti, ja Redraman lisäksi fiittejä on tulossa muitakin.

– Jokainen on vähintään yllättävä. Saattaa olla jotain tekeillä esimerkiksi Jonna Geagean kanssa, Bentality tiisaa.

Kappaleelle julkaistu video on kuvattu yhdellä otolla Helsingin Tiivistämössä ja sillä nähdään myös Ace Bugatti, AKEEM ja Loasteeze. Ota Round ’n Round haltuun visuaaleineen alta.