Ares pysyy liikkeessä – uudella kappaleella fiittaa LEWIZKI

Andu

Eihä on kolmas single nuoren Rähinä-artistin tulevalta SKALA-pitkäsoitolta.

Muutosvastarinta tuntuu olevan monissa ihmisissä sisäänrakennettu ominaisuus, vaikka muutokset voisivatkin olla hyväksi. Näin kokee myös Ares, joka käsittelee tuoreella Eihä?-singlellään kehitystään ihmisenä ja sitä, kuinka negatiivisena asiana muutoksia usein pidetään.

Lameboyn tuottaman kappaleen tekstissä käsitellään tilanteita, kun elämässä mennään eteenpäin ja siihen liittyvä muutos hämmentää muita. Itse vantaalaisartisti pitää muuttumista kuitenkin itsestäänselvyytenä, sillä sitähän kasvaminen ihmisenä on.

Biisillä fiittaa LEWIZKI, joka levytti aikaisemmin Rähinän tapaan Kaiku Entertainmentin katon alle toimivalle LEFT-levymerkille. Kaksikko tutustui muutaman vuoden takaisella yhteisessä studiosessiossa.

– Biisi syntyi siitä kun päätettiin Areksen kanssa mennä studiolle aika improvisoivalla fiiliksellä ja soitettiin Lameboy mukaan. Saatiin koko biisi aika lailla purkkiin saman illan aikana jonka jälkeen kummatkin meistä totesi että lopputulos pitäis saada ulos ihmisille, LEWIZKI kertaa.

Eihä? on osa Areksen tulevaa SKALA-debyyttialbumia, jolla tullaan kuulemaan uuden aallon nimien lisäksi hiukan pidempäänkin skenessä vaikuttaneita artisteja. Vaikka LEWIZKI on mukana projektilla, ovat levyn yksityiskohdat hänellekin monelta osin kysymysmerkki.

– Ares on ollut tulevasta debyyttilevystään vähän mysteerinen mullekin, mutta se mitä olen tähän mennessä kuullut hänen levyltä on kuulostanut mun korvaan jo tosi hyvältä ja juuri sellaiselta mitä Suomen musiikkiyleisö kaipaisi tällä hetkellä.

Levylle ei ole ilmoitettu julkaisuajankohtaa, mutta todennäköisesti julkaisu ei ole enää kovin kaukana. Kuuntele Eihä? alta.