Aloven uusi single sukeltaa syvälle ajatuksiin – ”Kappale kertoo oikeiden ystävien lisäksi oman pään sisäisistä mielikuvitusystävistä”

Uusi single tullaan kuulemaan myös albumilla.

Alove julkaisi perjantaina kolmannen singlen tulevalta debyyttialbumiltaan. Sulavasti lukuisien eri genrejen rajoilla seikkailevan artistin musiikille ominaista on moninainen tunteiden käsittely, eikä uusi single ole tähän poikkeus. Nimeä YSTÄVÄT kantava biisi kertoo kuvainnollisesti mielikuvitusystävistä, joilla kuvataan omia pään sisäisiä prosesseja.

– Toivottavasti mun biisit auttais ja rohkaisis joitakin selvittämään omia vaikeita pään sisäisiä asioita tai edes tuomaan samaistumisen kautta lohtua, kommentoi artisti musiikkiaan.

Artistin musiikki tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman vaikeiden tunteiden ja asioiden käsittelyyn sekoitellen monia eri genrejä. Aloven musiikissa kuuluu vaikutteet niin räpistä, punkista, grungesta, kuin popistakin. Artisti kertoo musiikin tekemisen toimivan ikään kuin terapiana ja hän haluaa rohkaista kuuntelijoitaan löytämään tapoja selvittää omia ajatuksia, vaikkei niiden ajatusten avaamisen hyötyihin heti uskoisi.

Biisien kirjoittamisen lisäksi Alove säveltää ja tuottaa musiikkinsa pitkälti itse; siksi genrejen fuusioiminen onkin luontevaa ja mielenkiintoista. Artistin mukaan tulevan albumin ympärille ei ole rakennettu muureja ja lyriikoissa ei yritetä kiillotella ulkokuorta, vaan pureudutaan puhumattomiin ajatuksiin, jotka yleensä piilotetaan tekohymyn taakse.

Albumia odotellessa voit kuunnella tuoreen julkaisun alta.