Albumi ulos loppukesästä – Rosvolla on kaikki hyvin

Singlen sanoma kiteytyy artistin tuttuun mottoon.

Katakombi Recordsin artisti Rosvo julkaisi uuden singlen Kaikki Ait. Kyseessä on toinen singlejulkaisu tulevalta kokopitkältä albumilta, jonka ensimmäisen julkaistu biisi Ykköset julkaistiin aiemmin tänä kesänä.

Määrätietoisesti eteenpäin rullaava kappale esittelee Rosvon aakkoset hyvään elämään: omista asioista huolenpitäminen johtaa usein haluttuun päämäärään. Singlen sanoma kiteytyykin artistin tuttuun mottoon: ”Tee rakkaut tee rahaa”.

– Biisi synty levyn viimisenä biisinä vähän sen jälkeen ku luultiin levyn olevan jo valmis. Tää kertoo siitä kun on hommat on jiirissä. Tee rakkaut tee rahaa, artisti toteaa.

Kappaleen biitti on räppärin Blanko EP:ltä tutun turkulaistuottajan Sattaliten käsialaa. Kaksikon useamman vuoden yhteistyö näkyy kappaleen helpossa soljuvuudessa ja tuo esiin Sattaliten tuttuja taitoja.

– Oltiin studiolla ja biisi alko ottaa muotoaan aika alkumetreillä. Ennen ku lähettiin studiolta Kaikki Ait oli äänitetty ja todettiin aikalailla yhteen ääneen siinä hetkessä, että biisi istuu kyllä täydellisesti vielä levylle.

Valmistaudu Rosvon loppukesästä tulevaan albumiin juuri julkaistun singlen avulla!

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.