Blockfestin aikataulut on nyt julkaistu – ruotsalainen R&B-tähti Cherrie saapuu esiintyjäksi

Louise Helmfrid

Ruotsalaistähti korvaa yhdysvaltalaisen Baby Taten, jonka oli tarkoitus esiintyä tapahtumassa.

Ruotsalaisen R&B:n ehdoton ykkösnimi, kansainvälistä tunnustusta jo viiden vuoden ajan niittänyt Cherrie nähdään Blockfesteillä perjantaina 20. elokuuta. Niin Ruotsin kuin Norjankin palkintogaaloissa pystejä pokannut tyylikäs laulaja julkaisi aivan hetki sitten neljännen albuminsa nimeltään Naag Nool. Artisti tullaan näkemään tulevana syksynä myös esimerkiksi Ruotsin omassa Vain elämää -tv-formaatissa eli Så mycket bättre -nimeä kantavassa ohjelmassa.

Ruotsalaistähti korvaa aiemmin buukatun yhdysvaltalaisen Baby Taten, jonka oli määrä esiintyä tapahtumassa. Yhdysvaltalaisartistilla oli määrä olla Blockfest-viikolla toinen festivaalikeikka Euroopassa, mutta kyseinen festivaali peruttiin. Näin ollen artistin taustoissa on nähty parhaaksi, että räppäri ei kiertueellaan Eurooppaan tule ollenkaan.

Blockfestin aikataulut ovat nyt myös julkaistu muutama viikkoa ennen tapahtumaa. Aikataulumuutoksissa on myös tehty pieniä muutoksia, jotka ovat isoissa festivaaleissa normaaleja. Suurimpana huomiona todettakoon, että Lyömättömien ja Evelinan esiintymiset ovat siirtyneet perjantailta lauantaille ja Dréya Macin sekä williamin lauantailta perjantaille.

Aikataulun voit katsoa allaolevasta Blockfestin Instagram-postauksesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blockfest (@blockfest)