”Ainoa minkä voimme päättää on juoksemmeko pakoon vai kohti” – Pikku G:n uudella biisillä mukana TIPPA

Mark Mindubaev

Nuorgam käsittelee koko elämän suuruisia teemoja.

Pikku G, yksi kotimaan kaikkien aikojen kuunnelluimmista artisteista, yhdistää uudella biisillä voimansa TIPPA:n kanssa. Musiikkivideon kera julkaistu kappale painottelee kahden vaihtoehdon välillä, juokseminen pakoon tai kohti vastuita.

– Paeta voi koko elämänsä, mutta varmuudella joudumme kohtaamaan jossain elämänvaiheessa ne ikävätkin asiat ja kantamaan vastuun ihan kaikesta. Nuorgam on siinä hetkessä kiinni, kun ihminen on sen päätöksen edessä, juokseeko pakoon vai kohti, kuvailee Pikku G kappaleen sanomaa.

Vanhaa tuttua Pikku G:ta kuullaan, mutta mukana on myös iskelmä- ja pop-henkistä soundia. Tätä tuo etenkin kertosäkeellä kuultava, uniikin ja tunnistettavan soundin omaava TIPPA. Myös tuotannon menevät kitarasoundit poikkeavat perinteisestä räpistä.

Viimeksi kesällä ANI:n kappaleella kuultu Pikku G jatkaa pitkää uraansa uskottavalla tarinankerronnalla; lyriikoissa kuuluva kokemus laittaa kuuntelemaan tarkkaan. 2000-luvun alussa uransa aloittanut artisti teki odotetun paluun 2019 julkaistuaan albumin Kilometrit. Uusi kappale kuvastaakin myös ajan kulumista.

– Kun katsoo elämää taaksepäin, näyttää se juosseen silmissä. Tulevaisuuden juoksumatka on meille kaikille arvoitus, kommentoi artisti.

Alta pääset katsomaan kappaleen yhteydessä julkaistun, Niko Hirvimäen tekemän musiikkivideon.