Sony Music solmi yhteistyön Liiga Musicin kanssa

Sopimuksen myötä kaikki Liiga Musicin julkaisut tehdään yhteistyössä Sony Musicin kanssa.

Jare Tiihosen levy-yhtiö Liiga Music aloitti viime perjantaina yhteistyön Sony Musicin kanssa.

Liiga Musicin ja Sony Musicin kumppanuuden puitteissa kaikki Liiga Musicin julkaisut tehdään tulevaisuudessa yhteistyössä Sony Musicin kanssa. Tiihonen kuvailee yhteistyön tuntuneen juuri oikealta ratkaisulta tähän hetkeen.

– Linkki Sony Musicin toimitusjohtaja Henri Lanzin kanssa on syntynyt Lahden hiphop-piireissä jo vuosituhannen alussa. Silloin aloitettua tekemistä tuntui luontevalta nyt jatkaa. Pidän Sony Musicin musiikkilähtöisestä ja tuoreesta tavasta toimia, hän kuvailee.

Sony Musicin puolelta yhteistyötä kommentoidaan myös innoissaan.

– On todella siistiä päästä käynnistämään yhteistyö Liigan Musicin ja Sonyn Musicin välillä. Olemme tehneet Jaren kanssa aiemmin yhdessä hommia vuosia, ja on erittäin inspiroivaa jatkaa töitä Liigan ja Sony Musicin yhteistyön kautta, Henri Lanz toteaa.

Liiga Musicin A&R-toiminnoista vastaa niin artistina, musiikintekijänä kuin tuottajanakin tunnettu Jimi Pääkallo.

Ensimmäinen uuden yhteistyön puitteissa ilmestynyt julkaisu on räppäri 2nen:n uusi single Biggest Flex. Biisillä on mukana jenkkivivahteista R&B:tä tekevä artistitulokas Karim B.

Kappaletta 2nen kuvailee seuraavasti:

– Suurilla menestyjillä on yleensä taustalla vahva nainen ja voitot ja ilot on mukava jakaa jonkun spessutyypin kanssa. On aina helppo flexailla jollain saavutuksilla tai mammonalla, mutta ne yleensä kalpenee rakkauden rinnalla. Urasaavutukset ei tuu kattomaan mua kuolinpedille, 2nen kertoo.

2nen kertoo olevansa hyvin tyytyväinen uudesta julkaisustaan Karimin kanssa.

– Viime sinkkujulkaisusta on jo kulunut yli puoli vuotta ja on jo kiva vihdoin ja viimein päästä julkasemaan uutta musaa. Tietty aina pieni jännitys ja odotus kasaantuu mitä lähemmäs julkaisua päästään. Uusi tiimi on vaikuttanut tosi asialliselta ja pätevältä. Mä oon sen verran kauan ollu tässä hommassa mukana, että oon saanu vaikutteet vanhan koulukunnan räppäreiltä ja oon samaan aikaan innoissani ja ajan tasalla uusista jutuista. Jos sä laitat mun musaa soimaan ni, sä kuulet siinä 90-lukua, 2000 -luvun alun ja tämän hetken, hän kertoo.

Kuuntele labeleiden ensimmäinen biisi alta!