325 Media laajentaa artistirosteriaan – uusin tulokas on 2nen

Espoolaisartistin uudella singlellä on mukana WIL.

Futiskentiltäkin tutun Nikolai Alhon luotsaama 325 Media on ottanut uuden artistin talliinsa. Tuoreimpana nimenä lafkan lippua kantaa 24-vuotias 2nen, joka on tehnyt omaa materiaaliaan vuodesta 2010 asti.

Levy-yhtiön mukaan rap-artistin sopimus 325 Medialle on pitkä, eli muutaman singlen diilistä ei ole kyse. Sopimuspaperit kirjoitettiin alkuviikosta.

Edelliset julkaisunsa Piradosin kautta tiputtaneen Kaksisen ensimmäinen single uudella labelilla on Tyhmäks, jonka Alho on tuottanut. Kappaleella feattaa vantaalaispoppari WIL.

– Tyhmäks kertoo siitä, kun lähdetään frendien kanssa pitämään hauskaa ja hommat lähtee samantien näpeistä. Hyvällä hengellä ja tuoreilla saundeilla maustettu klubianthem, 2nen kuvailee.

Kaksinen ja WIL olivat jo aiemmin tehneet yhteistyötä, ja nyt he päätyivät työskentelemään yhdessä huomattuaan että kummallakin oli samanhenkistä materiaalia kasassa. Uutuuskappaleen tuotannossa kuullaankin tasapuolisesti osia molempien tyylistä ja mausta.

– Mä en oikein koskaan ennen ollut tehnyt ihan tällaista biisiä, mutta tämäkin soundi on lähellä sydäntä, joten tää tuli aika luontevasti, 2nen jatkaa.

Freestyle-ympyröissäkin nimeä tehnyt 2nen on mukana myös jyväskyläläisen Rekamin joulukuussa julkaistavalla Pihlderberg-tuottajalevyllä, jossa häntä kuullaan Kolme kruunua -kappaleella. Samalla raidalla pääsevät ääneen Kaksisen lisäksi ODE ja Rap SM -skaboistakin tuttu Altis. Kaksinkertaisen freestyle-räpin suomenmestarin kanssa 2nen on työskennellyt ennenkin, sillä kaksikko julkaisi kesällä 2016 yhteislevyn nimeltä Sensuroimaton.

Tyhmäks on ensimmäinen singlelohkaisu Kaksisen ensi vuonna julkaistavalta kokonaisuudelta, josta saadaan lisämakua toisenkin singlen muodossa ennen vuodenvaihdetta. Kuuntele kappale alta.