Mikä Vitun Iso Rotsi? Kahdesta osapuolesta muodostuvan yhtyeen uusimmalla singlellä Andy McCoy

Viime vuonna duon kappaleella kuultiin Roman Schatz räppäämässä, nyt uudella singlellä kitaraa soittaa kukas muukaan kuin Andy McCoy.

Viimeisen vuoden ajan Suomen räppikansa on ihmetellyt, kun melkein tyhjästä ilmestynyt mysteerisenä pysynyt Sairas T:n ja Käsipuolen muodostama Vitun Iso Rotsi rap-duo ilmestyi Bustaavat Budit -tuottajakaksikon saattelemana.

Aluksi yhtyettä kuultiin ensimmäisellä Ajan pitkin länärii -kappaleella tasan vuosi sitten. Debyyttisinglen jälkeen kaksikko päätyi nappaamaan seuraavalle Mikä täällä dunkkaa -biisilleen saksalaissyntyisen kirjailijana ja toimittajana tunnetun Roman Schatzin, josta jopa MTV Uutiset päätyivät uutisoimaan. Kolmantena virstapylväänä julkaistiin Ei kiinnosta paskaakaan -sinkku, josta välittyy artistien yhteinen letkeä mielentila.

Nyt ulkona on neljäs Kaikki bleisaa -styge, joka on tehty yhteistyössä legendaarisen, Hanoi Rocksista tunnetun muusikon, Andy McCoyn kanssa. Osa saattanee tunnistaa, että biisin kertosäkeessä jäljitellään poikabändi Backstreet Boysin Everybody (Backstreet’s Back) -kappaletta. Kesäanthemiksi julistettu tuore sinkku on viimeinen selonteko ennen XXL-nimistä debyyttialbumia, joka julkaistaan tulevan viikon perjantaina 7. huhtikuuta.

Yhtyeen tuotannon takana seisovan duon kanssa yhteistyö oli alusta alkaen selvä peli.

– Bustaavien Budien tuotanto on sen verran priimasta, ettei oo paljoo sivuikkunoista tarvinnu katella, yhtyeen jäsenet kertovat.

Aluksi räppäämässä kuultiin Roman Schatzia ja nyt Andy McCoy oli kitaran parissa, mutta miksi?

– Ne halus tehdä meidän kaa heti ku ne kuuli ROTSISTA.

Kaksikko lupailee perinteiseen tapaan isoja juttuja tulevaisuudelle.

– No ei oo ainakaan pienii juttui tulos. Plus Kaikki bleisaa -musavideo pian Tubessa.

Kevään todennäköisesti kovimman debyyttialbumin tuloon voit valmistautua hankkimalla liput duon esikoislevyn julkkareihin, jotka järjestetään Helsingin On the Rocksissa lauantaina 8. huhtikuuta. Liput tapahtumaan ovat saatavilla Tiketistä.

– Nähään siellä eli On The Rocksis 8.4. eturivis eiks nii? PUFF PUFF, yhtye hehkuttaa.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.