Lyttä ja Tohtori Getto jatkavat yhteisjulkaisujen rintamalla – levyltä tuttu kappale sai kakkososan

Tohtori Getto ja Lyttä kerrostalon edessä poseeraamassa.
Tohtori Geton ja Lytän uusi julkaisu on aiemmista poiketen julkaistu täysin itsenäisesti.

Kaksikolta tullaan kuulemaan myös uusi yhteinen kokonaisuus.

Jyväskylän ikiomat Lyttä ja Tohtori Getto julkaisivat tänään uuden singlen. Kappale kantaa nimeä Mun maineel part 2 ja niin kuin arvata saattaa, on kappale jatkoa yhteisalbumilta löytyvälle värssylle. Albumi Lyttä & Tohtori Gettosai nähdä päivänvalon vuonna 2020 ja sittemmin kaksikkoa on nähty yhdessä muun muassa KPC Tourin lavalla.

Aiemmista julkaisuista poiketen uusi julkaisu on toteutettu täysin itsenäisenä ilman levy-yhtiöiden tukea ja kaksikko kertoo myös tulevan yhteisen kokonaisuuden kulkevan samalla kaavalla.

– Ollaan oltu kentällä jo pitkään ja nähty mitä lafkoilla on tarjota. Nyt tuntui oikealta uudelle tutkimusmatkalle ja kokeilla miten omat siivet kantaa. Meiltä löytyy omasta piiristä koko tiimi julkaisun ympärille, joten saadaan valmis tuote alusta loppuun oman leirin sisältä. Sitä paitsi niinku biisissä sanotaan: ”Kukaan ei maksa sulle niiku sä maksat itelles”, kertoo Lyttä.

Uuden singlen ja tulevan kokonaisuuden vastaavana tuottajana toimii Xrphan, jonka kädenjälkeä on muun muassa Gettomasan Emma-ehdokkuudella huomioitu jättihitti Shamppanjadieetillä. Lyttä ja Tohtori Getto tulevat julkaisemaan lisää uutta musiikkia kevään aikana, sillä uusi kokonaisuus on parasta aikaa työn alla.

KPC Tourin tapaan kaksikkoa tullaan näkemään jatkossakin keikkalavoilla nimen omaan yhteiskeikoilla. Niitä odotellessa voit katsoa Niko Hirvimäen kappaleelle kuvaaman musiikkivideon, joka julkaistiin tänään.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.