Leikki seis – Jodahe aloittaa uuden vaiheen ensimmäisellä omakustanteisella julkaisullaan

Artisti suunnittelee julkaisevansa musiikkia aktiivisella tahdilla tänä vuonna.

Aikaisemmin Def Jam Records Finlandin rosteriin kuulunut Jodahe kokeilee omia siipiään urallaan indie-artistina, josta ensimmäinen taidonnäyte on juuri julkaistu single Ei käy. Räppärin aikaisempiin julkaisuihin kuuluu muun muassa kappaleet Active, Focussekä fiittaus Karim B:n biisillä Ma Cherie.

Artistin uusi single kertoo nimensä mukaisesti kieltäytymisestä ja ennen kaikkea sen opettelemisesta. Tuotannon takana on tuottaja Eben.

– Ei käy kertoo päätöksestä sanoa ei sellaisille ihmisille tai asioille, jotka eivät arvosta sua, sun aikaa, sun hyvinvointia, sun tekemistä tai sulle tärkeitä asioita. Koen, että vaik anteeks pitää antaa, nii yhdessä ei tarvi aina jatkaa. Koen että monesti me ei uskalleta nousta sanoo ”ei käy” asioille jotka satuttaa meitä, hän pohtii.

Omakustanteiseksi artistiksi siirtymisestä Jodahella on hyvä fiilis. Päätös tähän tuli yksinkertaisesti halusta kokeilla omia siipiä omillaan.

– Mulla on hyvä fiilis aloittaa kaikki puhtaalta pöydältä omalla tavalla. Oon saanu oppia paljon mun ajasta levy-yhtiöillä ja koen et nyt on aika kokeilla omia siipiä.

Artistilla on suunnitelmissa julkaista musiikkia aktiivisella tahdilla tänä vuonna, joista Ei käy on startti. Nappaa kappale kuunteluun alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.