”Kun Stepa ja Stöö on sun huudeilla, on koko kaupunki hyvällä tuulella” – Eevil Stöö ja Stepa alkuvuodesta yhteiskiertueelle

Helmi Padatsu

Kaksikko on huhujen mukaan nähty syksyllä myös studiolla yhdessä.

Suomiräpin ystäville on alkuvuodesta tarjolla tuplaten hyvää tiedossa, kun pitkän linjan tekijät Eevil Stöö ja Stepa lähtevät yhteiskiertueelle. Kahdeksaan kaupunkiin rantautuvan kiertueen keikoilla päästään nauttimaan molempien räppäreiden täyspitkistä live-seteistä saman illan aikana.

Huhujen mukaan Stöö ja Stepa on nähty kuluneen syksyn aikana myös studiolla yhdessä. Voisiko tuleva kiertue toimia mahdollisesti tulevan yhteislevyn promona? Sitä ei tiedotteessa kuitenkaan mainita, joten vain tuleva sen kertoo. Aikaisemmin artisteilta ei ole kuitenkaan kuultu tähän mennessä minkäänlaista yhteiskappaletta.

Eevil Stöö muistetaan niin aktiivisesta urastaan kuin hiljattain Teosto-palkinnon pokanneesta Marsipan Wave -albumista sekä viime keväänä ilmestyneestä Puolikas tiili -levystä. Näiden lisäksi ei pidä missään nimessä unohtaa Suomen virallisen listan ensimmäiselle paikalle yltänyttä vuonna 2012 julkaistua Fuck Vivaldi -yhteisprojektia yhdessä KoksuKoon kanssa.

Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleerattu Stepa on myös pysynyt aktiivisena peräti 14 vuotta, tuoreessa takaraivon muistissa muistaen viime heinäkuussa julkaistun kymmenen kappaleen kesäisen rennon Siistii räppii -albumin. Rauhaa ja rakkautta ylistävä positiivinen räppäri muistetaan myös eritoten vuoden 2008 MC-debyyttialbumistaan, jonka jälkeen artisti on soljunut albumeillaan melodisempaan suuntaan ja ottanut kehitysaskelia laulajana.

Alta voit katsoa Eevil Stöön ja Stepan yhteiskiertueen paikat ja päivämäärät. Kiertueen liput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by All Day Agency (@alldayagency)