Klangi uudistui avaten ovensa tyylille ja muodille – myös verkkokauppa avautui

Verkkokaupassa on nyt myynnissä niin Klangin omia vaatteita sekä Mickey Saintsin tuotteita.

Klangi sai alkunsa alun perin suositusta hiphop-kulttuuriiin ja muuhun mustaan rytmimusiikkiin keskittyneestä Facebook-ryhmästä vuonna 2018. Keskusteluryhmän pohjalta Klangista muotoutui media, jonka ajatuksena on nostaa esiin tuoreita julkaisuja sekä 2020-luvun kulttuurivaikuttajia ja ilmiöitä historiaa unohtamatta.

Hiljattain Klangi alkoi myös uutisoimaan tyyliaiheisista uutisista ja ilmiöistä, joita tarkoituksena on nostaa esille entistä enemmän. Aiemminkin on jo nähty satunnaisia aihepiiriin kuuluvia julkaisuja, mutta jatkossa tavoitteenamme on julkaista sisältöä yhä laajemmalla skaalalla.

Nyt olemme laajennuksen myötä avanneet myös verkkokaupan yhteistyössä Matias Souranderin kanssa, joka on suunnitellut merchandise-tuotteidemme lisäksi monia muitakin designeja. Näiden lisäksi myynnissä on myös helsinkiläisbrändi Mickey Saintsin vaatteita, joiden lisäksi myös muiden brändien tuotteita on tulossa pian myyntiin verkkokauppaamme.

Mickey Saints on vuodesta 2020 alkunsa saanut streetwear-vaikutteinen vaatebrändi, jonka luominen alkoi alun perin kenkien kustomoimisesta.

– Kaikki alkoi kenkien muokkaamisesta. Sain idean päähän vuoden 2020 alkuvuodesta, kun korona oli vasta alkanut, jolloin halusin tehdä jotain, mikä olisi normaalista poikkeava. Teimme ideastamme totta, perustimme marraskuussa 2020 yrityksen ja saimme ensimmäisen dropin ulos vasta kesäkuussa 2021, kertoo Mickey Saintsin toinen osapuoli Parham.

Parhamilla oli unelma omasta vaatemerkistä jo pienestä pitäen.

– Mulla oli pienestä lähtien unelmana, että joku päivä omistaisin vaatebrändin, joka on menestynyt ja spessu. Unelma syntyi minulle, koska kummatkin vanhemmistani ovat vaatesuunnittelijoita ja ompelijoita. Heidän kautta olen päässyt tutustumaan vaatemaailmaan ja kehittymään siinä.

Verkkokauppamme on nyt auki.

Alta voit nähdä vilauksen Klangin ensimmäisestä suunnitteluerästä.

Hupparin ja lippiksen lisäksi valikoimaan kuuluu t-paita.