”Kertosäe iskee suoraan sydämeen” – Safiran singlellä käsitellään eron jälkeistä haikeutta useasta näkökulmasta

Artisti julkaisi vuoden ensimmäisen kappaleensa

Helsingissä asuva räppäri ja laulaja Safira tuo musiikillaan suomalaiselle musiikkikentälle omaa soundiaan mieleenpainuvalla tyylillä kuorrutettuna, mikä on herättänyt mielenkiintoa niin kuuntelijoiden, kuin muiden artistienkin joukossa. Safiralla on yhteisiä kappaleita muun muassa Sara BeenJotti Singhin sekä tänä vuonna Emma -ehdokkaana olleen Nelma U:n kanssa.

Freestyle-räppärinä aloittanut artisti julkaisi debyytti-EP:nsä PALASIKS vuonna 2021, jonka jälkeen hänet on voitu nähdä jo kotimaisten festareiden, kuten Ruisrockin lavalla.

Vahvan livepresenssin omaava, sekä positiivista energiaa huokuva artisti julkaisee tänä keväänä myös EP:n, jonka kerrotaan näyttävän artistista useamman asteisia kerroksia.

– Mulle on tärkeetä artistina olla lokeroitumatta mihinkään tiettyyn genreen tai lokeroon, minkä takia haluun jo varhasesta vaiheesta lähtien pitää osana mun juttua myös herkemmän ja syvällisemmän puolen. Tuleva EP tulee olemaan hyvä mixaus monia eri fiiliksiä ja rytmejä. Yhessä tääl EP tulee olemaan tanssittava, iloinen, söpö, herkkä ja aito, hän toteaa.

Edellinen vuosi oli Safiralla tapahtumarikas, sillä aktiivisen keikkailun lisäksi hän solmi levytyssopimuksen Booa Musicin kanssa. Yhteistyön ensimmäinen single, Jalat alta, julkaistiin viime vuonna.

Viime viikolla julkaistu biisi kulkee nimellä Yhessä Tääl. Idea haikeaan singleen syntyi artistilla jo muutama vuosi sitten.

– Idea tähän synty jo pari vuotta sitten, biisi synty helposti ja sanat tulvi sydämestä. Tuntu et nää asiat oli saatava sanoo ääneen ja biisin tekoprosessi oli hyvää tunteiden käsittelyä. Mulle tää on lähtökohtasesti erobiisi, mut samalla kertosäkeen haikeus ja kaipaus vie mut moneen eri paikkaan joissa oon elämän varrella kokenut yksinäisyyttä tai toivonut olevani just sen tietyn kanssa siinä hetkessä, hän kuvailee pohtien.

Eri kohdissa singleä Safira kertoo käyvänsä sanoituksillaan läpi useita fiiliksiä, joihin luultavasti monen joskus ihmissuhteen päättäneen on helppo samaistua.

– Kertosäe iskee suoraan sydämeen. Siin pystyy elokuvan kaltaisesti tuntee sellasii hetkii ku on ollu jonku ihmisen kanssa. Verseissä käsitellään asiaa siitä kulmasta, et parempi ettei ollakaan, mut kertsissä mietitään et mitä jos joskus oltaiskin yhessä tääl, hän kertoo

Fiilistele Safiran vuoden ensimmäistä julkaisua tästä.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.