Käärijä tähdittää Helsingin uudenvuoden juhlaa Kansalaistorilla – mukana myös Lyömättömät, Bess ja Vilma Alina

Käärijä poseeraa sumennetun taustan edessä.
Vuoden vaihtumista juhlitaan jälleen Helsingin Kansalaistorin ilmaisessa suurtapahtumassa.
Mikke Pöyhönen

Perinteistä koko kansalle suunnattua uudenvuoden ilmaistapahtumaa on järjestetty Helsingin kaupungin toimesta jo 1930-luvulta lähtien.

Helsingin kaupunki kutsuu kaupunkilaiset ja vierailijat yhteen vuoden vaihtumisen juhlaan Kansalaistorille, jossa järjestetään suuri uudenvuoden tapahtuma. Tämän odotetun juhlan pääesiintyjänä tullaan näkemään suosittu artisti Käärijä yhdessä muiden huippuesiintyjien, Bessin ja Vilma Alinan kanssa. Tapahtuma tulee tarjoamaan iloista tunnelmaa ja viihdettä koko perheelle.

Illan ohjelma käynnistyy klo 17.30 alkaen erityisesti lapsiperheille suunnatulla Skidit-diskolla, jossa lapset ja vanhemmat voivat nauttia musiikista, tanssivista hahmoista, leikeistä ja luovasta menosta. Lastenohjelman kohokohtana nähdään myös pienten oma pyronäytös klo 18.

Loppuillan musiikkikonsertti alkaa klo 22, ja se käynnistetään DJ Xmiehen ja hiphop-trio Lyömättömien tahdissa. Illan aikana esiintyvät myös musiikin tähti Vilma Alina ja Bess, joka nousi viime vuoden Uuden Musiikin Kilpailusta suuren yleisön suosikiksi Ram pam pam -kappaleellaan. Pormestari Juhana Vartiaisen uudenvuoden tervehdyksen jälkeen juhlaa tähdittää Käärijä, joka on valloittanut sydämet musiikillaan. Vuoden vaihtuminen juhlitaan upealla pyronäytöksellä, joka valaisee Kansalaistorin ja Töölönlahden tapahtumapuiston alueen.

Tapahtuman juhlallisuudet ja yleisön tunnelmat välitetään suorana lähetyksenä Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa klo 22.45–00.05.

Helsingin uudenvuoden juhla on perinne, jota kaupunki on järjestänyt 1930-luvulta lähtien, ja sen tuottaa Helsingin tapahtumasäätiö. Tule mukaan juhlistamaan vuoden vaihtumista ja nauttimaan musiikista, tanssista ja upeasta pyronäytöksestä Kansalaistorille!