Jore & Zpoppa julkaisivat potentiaalisen kesähitin ”Se kesä”

Jore ja Zpoppa istumassa autossa sekä autolla Kaivopuiston rannalla merimaiseman edessä.
Kaksikon kesäkiertue alkoi virallisesti uuden kappaleen julkaisun yhteydessä perjantaina.
Salamata Mboup

Pohjoishelsinkiläiset veljekset ovat olleet suuressa nosteessa lähiaikoina. Jore & Zpoppa julkaisivat viime perjantaina upouuden singlen ”Se kesä”, joka voi hyvin olla vuoden kesähitti.

Kovasta nosteesta viime aikoina nauttineet veljekset Jore & Zpoppa julkaisivat viime perjantaina, 24. toukokuuta, upouuden singlen, Se kesä, joka voi hyvin olla tämän vuoden kesähitti. Kappale on meiningiltään suorasti nimeen viittaava ja ikoninen Kaivopuiston ranta saa kappaleessa myös maininnan romanttisen kohtaamispaikan roolissa.

Veljesduolla on ollut hyvä vuoden alkupuolikas, sillä heidän sinkkunsa, Heikkouteni, Tuulin kanssa, sai heidät Spotifyn Top 200-listan huipulle, ja he pysyivätkin siellä kaksi viikkoa putkeen. Helsinkiläiset räppärit olivat myös tämän kuun alussa isojen nimien kesken, ollessaan mukana Isac Elliotin kappaleella Weak, josta löytyy myös muun muassa William, Cledos ja Willem.

– Tosi lämmin vastaanotto oli Heikkouteni-biisillä. Toi oli iso proggis meidän edellisen albumin jälkeen ja oli kiva nähdä, miten ihmiset otti ton vastaan ja miten biisi kosketti ihmisiä, kertoo Zpoppa Kaiku Entertainmentin tiedotteessa.

Hitit ja hyvät koukut eivät ole siis mitään uutta duolle ja uusin julkaisu on todiste siitä. Kappaleesta tule läpi lämpimän kesäisen illan tunnelma, joka sopii täydellisesti säähän, mikä on juuri rantautunut Suomeen viimeisinä viikkoina. Tuotannon puolella on Tommi Kaukua, jonka portfolioon kuuluu tuplaplatinaa striimannut Hugon Taulut (feat. Costi) ja useampi julkaisu Ahdilta.

– Hauska juttu Se kesä -biisissä on, et me tehtiin toi kylmässä Suomen talvessa Tommi Kaukuan kanssa studiolla. Mulle biisi herättää tosi lämpimän kesäisen fiiliksen – meen terassille, sippailen jotain kivaa viinii siinä tai margaritoja, kattelen ja nautin elämästä. Tai sit oisin jossain rannalla, ajetaan avoautolla, meil on se pieni meininki siinä – silloin vois soida Se kesä -biisi samaan aikaan, lisää Zpoppa.

Jore & Zpoppa ovat tunnettuja ympäri Suomea vaikuttavina esiintyjinä ja heitä odottaakin kesäkiertue, joka virallisesti alkoi singlen julkaisun yhteydessä Jyväskylässä viime perjantaina. Duon voi nähdä esimerkiksi Qstockissa, RMJ:llä, Ilosaarirockissa ja Blockfestissä ja monessa muussa yksittäisessä tapahtumassa. Uusin single on linkitetty alle kuunneltavaksi.