Jore & Zpoppa päättävät vuoden 2022 yhteisbiisillä williamin kanssa

Single on neljäs julkaisu ensi vuonna ulostulevalta albumilta.

Uuden aallon rap-artistiduo Jore & Zpoppa  julkaisivat tämän vuoden viimeisen biisinsä, joka kulkee nimellä Bämä. Oman musiikkinsa lisäksi Zpoppa on kuluneen vuoden aikana vieraillut Ege Zulun Oi maamme Helsinki -albumin singlellä Väkivaltaa.

Single on neljäs julkaisu duon ensi vuonna tulevalta LOVE SZN -albumilta. Aiemmin kokonaisuudelta ollaan julkaistu kappaleet G`s, Repeen ja Baby mä oon G. Repeen sai suurta suosiota myös Viron puolella, jonka kautta duo esiintyi Pluuton vieraana Viron FLEX FEST -tapahtumassa.

Tänään julkaistulla räppibängerillä kuullaan mukana Emma-palkittu ja suomiräpin kentällä viimeisten vuosien aikana näkyvästi vaikuttanut william.

– Me ollaan tunnettu williamin kanssa pitkän aikaa ja ollaan aina digattu sen tyylistä ja melodisesta trap-soundista. Ollaan haluttu jo pidemmän aikaa duunaa jotain yhdessä ja tän demon kohdalla me molemmat innostuttiin että tää on se juttu mikä tehdään. Biisi itsessään on aika suoraviivainen, sen tarkoitus on pitää hauskaa yhdessä sun bämän kanssa. Jos se haluu lisää drinkkii, niin sit sitä tuodaan lisää lisää lisää, kaksikko kertoo.

Kappaleelle on kuvattu koko ajan otteessaan pitävä musiikkivideo joka on Jiyar Seyyedin käsialaa.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.