Inspiroivaa ja luonnollista yhteistyötä: Hassan Maikal ja Senya julkaisivat molempien soundeja imartelevan biisin

Senya ja Hassan Maikal
Kai Kuusisto

Kappale sai alkunsa molempien artistien samantyylisestä elämäntilanteesta.

Kotimaisella musiikkikentällä jo pidemmän aikaa vaikuttanut Hassan Maikal julkaisi uuden tanssittavan afropop-vivahteisen kappaleen yhdessä artistilupaus Senyan kanssa. Duon single kulkee nimellä Ketä me huijataan.

Biisissä persoonallisesta tyylistään tunnettu Senya pitää kappaleen kevyestä tanssittavuudesta huolimatta sisällään oman tutun soundinsa.

Alun perin single sai inspiraationsa parisuhteista. Hassan kertoo tarinan tulleen omasta aiemmasta suhteestaan, jossa kumppani halusi taukoa ja hän itse halusi mieluummin vetää laastarin irti. Yhteistyöhön artistit lähtivät yhdessä käydyn keskustelun kautta. jossa kävi ilmi molempien käyvän läpi saman tyylisiä elämän tilanteita.

Senya kuvaa yhteistyön alkua hedelmälliseksi.

– Sovittiin ekat sessarit, jossa huomattiin et meil on super paljon yhteistä ja näin ollen tää biisi synty ku itsestään. Hassanin kans tekeminen on ollut sairaan inspiroivaa ja luonnollista.

Avoimesti tunteistaan keskusteleva Hassan kertoo puolestaan kasvaneensa ihmisenä huomattavasti viimeisten vuosien aikana ja sanoo, että hänen tuleva albuminsa tulee olemaan kuin ”ilmasta terapiaa” sekä hänelle että hänen yhteisölleen.

– Tuleva albumi tulee viemään kuuntelijan matkalle rakkauden kaikkiin kerroksiin. Kerroksiin, joista hän ei ole tottunut puhumaan. Vaikka Hassanin perheessä ei olla puhuttu rakkaudesta, se ei tarkoita, etteikö hän voisi olla se, joka avaa padot ja tuo rakkauden käden ulottuville, meille ihan jokaiselle, kerrotaan tiedotteessa.

Kuuntele Ketä me huijataan tästä: