Hyvä ja turvallinen fiilis: Tuuli välittää vuoden kesäkumibiisillä lämmintä fiilistä

Tuuli poseeraa ylpeästi uuden "Lähellä" singlensä julkaisun yhteydessä, kantaen Argentiinan jalkapallomaajoukkueen pelipaitaa numero 10.
Tuuli aloitti albumiprojektinsa viime tammikuussa.
Julian Riikonen

Juuri julkaistu kappale tullaan kuulemaan ensimmäisen kerran livenä YleXPopin ilmaistapahtumassa lauantaina 1. kesäkuuta Seinäjoen Lakeudenpuistossa.

Tuuli on yksi tämän hetken nousevimmista artisteista, joka on tehnyt viime vuonna julkaistun W1NDY SEASON -albumistaan lähtien vahvaa nousua, joka ei ole loppumassa.

Artistin uusin julkaisu kulkee nimellä Lähellä. Kappale on tämän vuoden kesäkumibiisi ja omaa leikittelevien riimiensä lomassa tärkeän ydinsanoman, jossa laulaja muistuttaa kaikkia että jokaisella on oikeus päättää omasta kehostaan, seksuaalisuudestaan, tunteistaan ja suhteestaan muihin ihmisiin: kukaan muu ei voi määrittää niitä kenenkään puolesta.

– Lähellä kertoo siitä tunteesta, kun sulla on hyvä ja turvallinen fiilis toisen ihmisen kanssa, hän sanoo.

Jatkuvasti omassa musiikissaan eteenpäin kulkeva laulaja aloitti tammikuussa uuden albumiprojektinsa julkaisemalla tähän mennessä uransa henkilökohtaisimman singlen Kevlar , joka on striimannut kultaa ja viimeisempänä Sytkäri Ahtin kanssa, joka saavutti suuren suosion yltämällä Spotify Top50-listalle #2.

Tulevalla kokonaisuudella tullaan kuulemaan Tuulilta lisää aitoja ja omista fiiliksistä kertovia biisejä. Artisti kertoo kesän ja syksyn sisältävän useita yksittäisiä julkaisuja.

– Mulla on aina pitkän tähtäimen suunnitelma ja selkee suunta, mihin oon menossa musiikin kanssa! Kesän ja syksyn aikana on tulossa paljon uutta musaa. Koen itselleni tosi tärkeäksi sen, että kaikki kappaleet on mun omista fiiliksistä kertovia, hän kiteyttää iloisesti.

Omien julkaisuiden sivussa Tuuli on ollut mukana tänä keväänä erityisesti pinnalla olleen rap duo Jore & Zpoppan singlellä Heikkouteni sekä T Swoopin kappaleella Sun aika.

Kesällä Tuuli on mahdollista nähdä esiintymässä laajalti ympäri Suomea, sillä laulajalla on edessään kiireinen keikkakesä, jota hän odottaa innolla. Juuri julkaistu kappale tullaan kuulemaan ensimmäisen kerran livenä YleXPopin ilmaistapahtumassa 1.kesäkuuta Seinäjoen Lakeudenpuistossa.

Nappaa kesäbiisi kuunteluun alta: