Aatulove solmi levysopimuksen Tuhma Musicin kanssa – uusi single ulkona nyt

Aatulove poseeraa uuden singlensä "Suhun voisin rakastuu" julkaisun yhteydessä, ilmeisen tyytyväisenä uuteen suuntaan Tuhma Musicin kanssa.
"Suhun voisin rakastuu" on melankolinen rakkauslaulu, jossa kipuillaan etäsuhteen aiheuttamassa kaipuussa.

Turengista kotoisin oleva poplupaus Aatulove on solminut levytyssopimuksen Tuhma Musicin kanssa ja julkaissut uuden singlen Suhun voisin rakastuu. Artisti kuvailee musiikkiaan emoiskelmäksi ja on aiemmin noussut Spotify Top 50 -listalle kappaleellaan Särkyvää.

Turengista lähtöisin oleva poplupaus Aatulove on liittynyt Tuhma Music levy-yhtiön riveihin ja julkaissut tänään uuden singlensä Suhun voisin rakastuu. Aatulove, joka kuvailee musiikkiaan emoiskelmäksi, nousi maaliskuussa suureen suosioon Särkyvää-singlellään. Edellinen sinkku keräsi valtavasti huomiota ennakkoon TikTokissa ja ylsi Spotify Top 50 -listan sijalle 24.

Levypomon kommentit ja artistin tausta

Tuhma Musicin perustaja costee kommentoi uutta sainausta seuraavasti:

– Oon seurannu jo pitkään Aatun menoa ja vaikutuin viimeistään täysillä Aatun valloittavasta live-esiintymisestä. Aatu on tosi mielenkiintoinen biisinkirjoittaja, jonka biiseissä on jotain vanhaa mutta myös jotain tosi uutta, costee kertoo.

Tänään julkaistu ”Suhun voisin rakastuu” on melankolinen rakkauslaulu, joka käsittelee etäsuhteen tuomaa kaipuuta. Aatulove avaa biisin syntytarinaa:

– Olin kesällä 2022 vastarakastuneena koko kesän mittaisessa etäsuhteessa. Oli jotenkin superoutoa, kun samaan aikaan aurinko paistoi ja ihmiset oli onnellisia, mutta itse odotti vaan että tulisi syksy ja kuljettaisi mut sen toisen luo. Tänä keväänä historia toisti jollain tavalla itseään, kun muutin Helsinkiin ja toiselle paikkakunnalle jäi yksi tyyppi johon olin tosi rakastunut. Aloin kasaamaan yhteen näiden kahden aikakauden fiiliksiä ja oikeastaan kaikki loput tuli melko vaivattomasti, Aatulove kertoo.

Pitkä ura ja uusi suunta

Aatulove on tehnyt ja julkaissut musiikkia jo kahdeksan vuoden ajan. Hän aloitti räpillä, mutta laulutunnit veivät mukanaan. Artistin ura on kasvanut pienestä Turengista lähtien:

– Lähdin tekemään tätä juttua pienessä 6000 asukkaan Turengissa. Kuulijakunta on kasvanut pikkuhiljaa ja Aatulove on kehittynyt vuosien aikana nykyiseen muotoonsa. Uskon kuitenkin, että tuo on lähinnä positiivinen juttu, koska sain rauhassa selvittää, kuka oikeasti olen ja mitä haluan musiikin parissa tehdä, Aatulove jatkaa.

Aatulove ammentaa kappaleisiin inspiraatiota omasta elämästään ja ihmissuhteistaan. Artisti on julkaissut myös kaksi albumia, joista viimeisimpänä lokakuussa 2023 julkaistu LOVEYOUAATU.