Heikki Kuula & Kreivi tuovat juhannustunnelmaa – vierailijoina uudella singlellä Raimo ja Jenni Puumalainen

Heikki Kuulan ja Kreivin yhteiskappaleita on lupailtu tulevan kovalla vauhdilla tänä vuonna. Fiilistelijä-kappale on kaksikon toinen single.

Rap-artistit Heikki Kuula ja Kreivi julkaisivat juhannusaattona uuden singlen, jolla kuullaan vierailijoina Olarin legenda Raimo ja Jenni & Juho -duosta tuttu Jenni Puumalainen. Kappale lupaa olla täydellinen lisä juhannuksen juhlintaan ja fiilistelyyn.

Suomiräppärit Heikki Kuula ja Kreivi ovat tehneet paluun uuden singlen voimin. Uusi kappale Fiilistelijä julkaistiin juhannusaattona perjantaina 21. kesäkuuta. Singlellä kuullaan vierailijana Olarin legenda Raimo sekä kertosäkeessä Jenni & Juho -duosta tuttu Jenni Puumalainen.

Heikki Kuula ja Kreivi ovat olleet poissa valokeilasta sitten alkuvuodesta ilmestyneen Lumikengät-kappaleen, jossa vierailijana kuultiin Paleface. Artisteilla on tekeillä kovaa vauhtia uusia biisejä, joita tullaan kuulemaan lisää tämän vuoden aikana.

”Raimon fiitti on ollut pitkään yrityksen alla. Onneksi nyt 2024 juhannuksena natsas,” kommentoi Heikki Kuula. Kreivi lisää: ”Spessukokoonpanolla haluttiin tehdä juhannusveisu kaikille fiilistelijöille!”

Fiilistelijä kertoo nimensä mukaisesti erinäisten asioiden fiilistelystä. Kuuntelijat voivat itsekin heittäytyä mukaan fiilistelemään, kun kappale raikaa juhannusjuhlissa.

Kappaleen tuotannosta vastaa tunnettu tuottajaduo Äänet Käskee, joka on aiemmin tehnyt yhteistyötä useiden suomalaisten artistien kanssa.