Ensimmäinen artisti kiinnitetty Yeboyahin luotsaamalle levy-yhtiölle

J.EM on Abenayo Creative Housen ensimmäinen kiinnitys.

Nuori ja lupaava artisti J.EM on solminut levytyssopimuksen Abenayo Creative Housen kanssa. TikTokissa suosiota niittänyt Itä-Helsinkiläinen artisti julkaisi juuri debyyttisinglensä Luuri, joka kertoo kesärakkaudesta ja sen herättämistä epäilyksistä.

Suomen musiikkimaailma on saanut uuden tulokkaan, kun Itä-Helsingistä kotoisin oleva J.EM on solminut levytyssopimuksen Yeboyahin luotsaaman Abenayo Creative Housen kanssa. Nuori artisti on herättänyt runsaasti kiinnostusta TikTokissa ja julkaisi juuri ensimmäisen sinkkunsa Luuri. Kappale kertoo kesärakkaudesta, joka saa pohtimaan, onko kyseessä aito tunne vai pelkkää peliä.

J.EM:n musiikissa yhdistyvät rap, R&B ja pop, mutta hän haluaa pysyä vapaana genrerajoista ja leikitellä eri tyyleillä. Hänen musiikillisia esikuviaan ovat Khalid ja Eric Nam.

– Joskus saan inspiraation out of the blue, ja tavoitteeni on aina luoda tästä tunnelatauksesta mahdollisimman hyvä biisi!, artisti kertoo.

J.EM:n tavoite on luoda musiikkia, johon moni voi samaistua, samalla kun hän pitää kiinni omasta ainutlaatuisesta ilmaisutyylistään ja henkilökohtaisista tarinoistaan. Tulevaisuudessa J.EM unelmoi yhteistyöstä erilaisten artistien kanssa ja haluaa oppia laajasti musiikin tekemisestä ja kasvamisesta ihmisenä.

Ensimmäinen sinkku Luuri on nyt kuunneltavissa. Jäämme odottamaan lisää uudelta lupaavalta artistilta.