Haikeaa tunnelmaa ja ihmissuhdekipuilua: Ahti julkaisi uuden singlen

Ahti katsoo valkoinen takki päällä kohti taivasta.
Kotimaisen rap-kentän kärkinimiin noussut Ahti aloittaa keikkakautensa kesäkuun alussa.

Artistilla on ensimmäinen oma Ruisrock-keikka telttalavalla.

Porvoosta kotoisin oleva sekä taidokkaasta riimittelystään tunnetuksi tullut Ahti on julkaissut uuden singlen, joka kulkee nimellä Taustapeili. Haikeatunnelmaisen singlen on tuottanut Wille Mannila, jonka kädenjälkeä ollaan kuultu Ahtin kanssa työskentelyn lisäksi muun muassa Costin, Isac Elliotin, Davin, Antti Tuiskun, Shrtyn sekä El Migun biiseillä.

Juuri julkaistu kappale kertoo tarinaa tärkeän ihmissuhteen kiemuroista ja tulevaisuuden haasteista.

Ahdin  aikaisemmat julkaisut ovat saaneet paljon suosiota, mikä näkyy esimerkiksi viime vuonna Hugon kanssa julkaistun Väärään aikaan -kappaleen, sekä tänä vuonna Averagekidluken kanssa tehdyn Kissa-biisin striimausmäärissä. Molemmat ovat ylittäneet platinarajan, ja Väärään aikaan on peräti striimannut lähes triplaplatinaa. Väärään aikaan nousi myös Spotifyn listaykköseksi ja saavutti virallisen radiolistan sijan 8. korkeimmillaan. Kissa on niin ikään saavuttanut laajaa radiosoittoa.

Kotimaisen rap-kentän kärkinimiin noussut artisti aloittaa keikkakautensa kesäkuun alussa, johon kuuluu hänen ensimmäinen oma keikka Ruisrock-festivaaleilla telttalavalla.

Alta voit kuunnella Ahtin uusimman singlen.