Ice Spice julkaisee esikoisalbuminsa Y2K! ja lähtee ensimmäiselle maailmankiertueelleen

Ice Spice poseeraa musta toppi ja pinkki takki päällä.
Ice Spicen debyyttialbumilla pitäisi tietojen mukaan olla yhteensä kymmenen kappaletta.

New Yorkin Bronxista kotoisin oleva rap-artisti Ice Spice julkaisee pitkään odotetun esikoisalbuminsa heinäkuussa ja lähtee ensimmäiselle maailmankiertueelleen.

New Yorkin Bronxista kotoisin oleva rap-artisti, nopeasti yhdeksi mielenkiintoisimmiksi hiphop-maailman nimiksi noussut Ice Spice on virallisesti ilmoittanut pitkään odotetun esikoisalbuminsa Y2K! julkaisupäiväksi 26. heinäkuuta 2024. Albumi julkaistaan 10K Projects ja Capitol Records -levy-yhtiöiden kautta.

Tuleva albumi tulee tietojen mukaan sisältämään kymmenen kappaletta, mukaan lukien singlet Think U the Shit (Fart) ja Gimmie a Light. Y2K!-albumi seuraa Ice Spicen debyytti-EP:tä Like..?, joka sai laajennuksen heinäkuussa 2023. Albumin tuotannosta vastaa pitkän linjan yhteistyökumppani RIOTUSA, joka on myös tuottanut Ice Spicen läpimurtohitin Munch (Feelin U).

Ice Spice jakoi innostuksensa sosiaalisessa mediassa kirjoittaen X:ssä (entinen Twitter): ”HIIIII >.< Y2K ☆ THE ALBUM WILL BE DROPPING JULY 26TH !!!! pre-save now,” ja tarjosi linkin albumin ennakkotallennukseen. Hän kertoi Variety-lehdelle viime maaliskuussa, että albumi oli saatu valmiiksi: ”I finished recording y2k the album.”

Maailmankiertue Y2K! World Tour

Julkaisupäivän ilmoituksen lisäksi Ice Spice paljasti myös ensimmäisen maailmankiertueensa aikataulun. Y2K! World Tour kattaa festivaaliesiintymisiä ympäri Eurooppaa ja Iso-Britanniaa sekä pääesiintymiskeikkoja Pohjois-Amerikassa.

Kiertue alkaa Euroopasta, jossa Ice Spice esiintyy useilla suurilla festivaaleilla, kuten Roskilde Festival Tanskassa, Open’er Festival Puolassa, Rolling Loud Europe Itävallassa ja Wireless Festival Lontoossa. Pohjois-Amerikan osuus käynnistyy Washington DC:ssä 30. heinäkuuta ja jatkuu 24 keikan ajan päättyen Miamiin 31. elokuuta.

Erityisvieraina Pohjois-Amerikan kiertueella ovat RIOTUSA ja Cash Cobain. Yleinen lipunmyynti alkaa perjantaina 7. kesäkuuta IceSpiceMusic.com-sivustolla.

Taustaa Ice Spicesta

Ice Spice nousi parrasvaloihin vuonna 2022 hitillään Munch (Feelin’ U), ja hänen uransa on ollut nousukiidossa siitä lähtien. Hän on kerännyt yli 2,5 miljardia striimiä ja neljä Grammy-ehdokkuutta. Hänen musiikillinen tyylinsä yhdistää Bronxista kumpuavaa energiaa ja tarttuvia kappaleita, jotka ovat saavuttaneet laajaa suosiota.

Hänen debyytti-EP:nsä Like..? sai kiitosta kriitikoilta ja sisälsi hitit kuten In Ha Mood ja platinasingle Princess Diana. Ice Spice on myös tehnyt yhteistyötä merkittävien artistien kuten Taylor Swiftin, Nicki Minajin ja PinkPantheressin kanssa.

Alta voit vielä tsekkaa paikat, mihin Ice Spice kerkeää maailmankiertueellaan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Ice Spice (@icespice) jakama julkaisu