Festaridebyyttinsä tänä kesänä tekevä Jacques julkaisi esikois-EP:nsä: Kuuden kappaleen kokonaisuudella mukana muutamia vierailijoita

Rovaniemeltä ponnahtava artisti avaa projektillaan ajatuksiaan kuluneilta kahdelta vuodelta.

Artistitulokas Jacques julkaisi esikois-EP:nsä nimeltä Kaikkea ei voi saada. Laulaja-räppärin kuuden kappaleen kokonaisuus on yhdistelmä energistä trappia, astetta herkempää laulua sekä henkilökohtaisia sanoituksia jotka raottavat kuuntelijoille artistin ajatuksia sekä kokemuksia omasta elämästään.

Kokonaisuuden fokuskappaletta Jacques kuvailee seuraavasti.

– EP:n fokuskappaleena toimii kokonaisuuden intro: Suuremmin. Kappale avaa ”Kaikkea ei voi saada” EP:n ja on keskeisessä osassa kokonaisuuden tematiikassa. Kappale alkaa lauseella: ”Mul on unelmii ja pahoi unii”, joka on tiivistettynä kokonaisuuden teeman ydin. Sellanen kunnianhimon ja pään sisäinen kamppailu, hän kuvailee.

Kokonaisuutena EP avaa artistin ajatuksia kuluneilta vuosilta.

– EP kuvastaa tunnelmia ja ajatuksiani viimeisen kahden vuoden ajalta. Aikaan sisältyy isoja muutoksia omassa elämässäni, joka mielestäni näkyy EP:n kappaleissa eri näkökulmista.

Myös omien single julkaisujensa lisäksi Venetia-albumilla mukana oleva artisti esiintyy kokoonpanon kanssa tulevilla Blockfesteillä.

– Blokeilla esiintymist mä oon venannu tosi kauan. Siit asti ku kävin ekaa kertaa blokeil 2018 oon aina miettiny et joku päivä pakko päästä esiintyy tänne. Venaan sitä keikkaa tosi paljon siitä tulee varmasti siistiä, hän kertoo.

Ensi-iltansa EP sai ennen julkaisuaan Helsingissä Siltasen RARE-klubilla. Projektilla vierailee LukaBo sekä Fetti, joka viettää tänä kesänä myös aktiivisempaa keikka kesää. Suosikkibiisi kokonaisuudelta on tällä hetkellä aiemmin mainittu EP:n fokusbiisi.

– Lempibiisi vaihtuu kyl kokoajan et riippuu ihan täysin moodista, mut kyl se on varmaa toi suuremmin tällä hetkellä, hän pohtii.

Tällä hetkellä artistilla on hyvä fiilis projektin julkaisusta.  Kokonaisuutta ollaan työstetty jo pidemmän aikaa ja siitä saatiin hiottua juuri artistin itsensä kuuloinen kokonaisuus.

– Tosi hyvä fiilis päästä julkaseen tää vihdoin! Me ollaan duunattu tätä pitkään ja etitty sitä sopivaa soundii, niin oon tosi tyytyväinen tähän mitä saatiin aikaan ja mun mielestä onnistuttiin luomaan tosi hyvä kokonaisuus. Halusin tehdä ensimmäisestä kokonaisuudestani yhtenäisen paketin selkeällä teemalla, ja onnistuttiin mielestäni siinä hyvin.

EP:n tuotannosta on vastannut pääosin muun muassa Safiraa, Venetia-kokoonpanoa sekä monia muita tuottanut Kris.

– Krisin kans ollaan aikalailla kahdestaan tehty koko projekti, mutta siihen on mahtunut myös muita tuottajii. Headshot biisissä on Courage-niminen tuottaja biitissä ja sitä on sitte muokattu krisin ja pvlvsen kanssa. EP:llä on biisejä missä on mukana krisin kanssa muita tuottajia, kuten pvlvnen, jmoz ja LukaBo

Kuuntele kokonaisuus alta:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.