Evelina jatkaa isojen pop-hittien parissa – tulevan albumin uusin single on jatkumoa Sydän sulaa -hittikappaleelle

Mona Salminen

Tulevalta projektilta on julkaistu tähän mennessä neljä kappaletta.

Aikakautensa kuunnelluimpiin ja seuratuimpiin kotimaisiin tähtiin kuuluva Evelina jatkaa isojen pop-hittien parissa tänään julkaistulla Ikinä koskaan -singlellä, jonka artisti on tuttuun tapaan itse sanoittanut ja säveltänyt. Uuden biisin tuotannosta on vastannut Def Jam Recordings Finland -levymerkillä levyttävän laulajan kanssa pitkään yhteistyötä tehnyt Tido.

Maailman toisella puolella syntyneen sinkun kerrotaan olevan samaistuttava yhdistelmä vatsanpohjasta kouraisevaa rakkautta ja luopumisen pelkoa.

– Tää biisi synty joulukuussa, kun oltiin mun tuottajan Tidon kanssa Miamissa. Mun mielestä tästä kuuluu semmonen valtameren ylittävä kaiho ja koti-ikävä. Tällä biisillä ollaan kahden erilaisen maailman välissä. Samalla kertoja on rakasta ihmistä lähellä ja kaikki on hyvin, mutta samalla siinä käsitellään, miltä pelko menettämisestä tuntuu. Muistetaan vaalia pieniä asioita ja näyttää meidän läheisille, että rakastetaan!, Evelina kertoo.

Hyvästä radiomenestyksestä nauttineen artistin uusin sinkku on viimeisin julkaisu tulevalta neljänneltä albumilta. Odotetulta projektilta on tähän mennessä ilmestynyt kolme singleä uusimman lisäksi: kultaa striimanneet Sydän sulaa ja Kyynelii -kappaleet sekä platinarajan ylittänyt Me ei kuuluta toisillemme yhdessä Anin kanssa.

Alta voit kuunnella uusimman singlen, joka on jatkumoa radiokanavilla kovassa soitossa olleelle Sydän sulaa -hittikappaleelle.