Aaro630 lohkaisi tulevan albuminsa kolmannen biisin: ”Musan tekemisessä aitous on mulle tärkeä arvo”

Artistin musiikissa kuullaan uusia sävyjä tulevan projektin kappaleilla.

Jyväskyläläinen laulaja-tuottaja Aaro630 julkaisi tänään uuden singlen Sama mies, jolla vierailee indie poppia tekevä, myöskin jyväskyläläisartistina tunnettu Vepu.

– Vepun kanssa ollaan oltu pitkään hyviä ystäviä ja tehty musaa yhdessä. Tehtiin alun perin tätä biittiä Vepun albumille, mutta se alkoikin inspaamaan mua itteeni ja päätettiin tehdä siitä yhteinen biisi, hän kertoo.

Kappale on osa artistin tulevaa studioalbumia, jonka ensimmäiset lohkaisut ovat Vailla valoo Lauri Haavin kanssa sekä biisi Loputtomiin. Kokonaisuus tulee ammentamaan tunnelmaa tummasävyisestä rockista, elektronisesta musiikista, suomalaisesta melankoliasta sekä aiempaa enemmän modernista rap- ja r&b-soundista.

Tulevan toisen levyn kolmannen singlen kerrotaan saaneen inspiraatiota modernista räppisoundista ja työn alla olevan projektin kerrotaankin kokonaisuutena edustavan uutta sivua artistin musiikillisessa kehityksessä.

– Uusiin biiseihin on tullut enemmän vaikutteita räppisoundista ja R&B:sta, joiden suurkuluttaja mä oon. Tuntuu että ois epäaitoa jos en tois tätä puolta itsestäni esille myös mun soolomusassa.

Aaro630 painottaa rehellisyyden olevan yhä omassa musiikissa hänelle itselleen tärkeä arvo.

– Musan tekemisessä aitous on mulle tärkeä arvo. Tulevan levyn tekoprosessin aikana oon pohtinut mun artistiutta ja mitä kaikkea haluun siihen kuuluvan. Kun tein levylle ekoja biisejä, oli fiilis että haluan lähestyä soolomusaa laulaja-lauluntekijäkulmalta ja pitää tuottajuuden ja artistiuden erillään. Nyt oon kuitenkin oivaltanut että nämä kaksi asiaa on yhtä tärkeä osa mun musiikkia eikä niitä tarvitse erottaa.

Oman soolomateriaalin ohella artisti tunnetaan myös yhteistyöstään muun muassa  Lauri Haavin, Pyrythekidin, Elias Gouldin, Rekamin ja Pehmoainon kanssa.

Kuuntele tulevan albumin kolmas kappale alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.