Ekin ja Rayn biisillä kaksi vierailevaa artistia: ”Tää on motivaatiomusiikkia uudelle vuodelle”

Omakustanteisesti musiikkiaan julkaiseva duo keskittyy aktiiviseen keikkailuun ja uusien biisien julkaisuun.

Apexsound-kollektiivia edustava Eki ja Ray kuvailevat musiikkinsa olevan yhdistelmä raffia soraa ja soljuvaa vettä. Omakustanteisesti musiikkiaan julkaisevan lahtelaisduon viimeisin kappale on nimeltään Tänä Vuonna.

Single on juhlistus päättyneelle vuodelle sekä motivaatiobiisi alkaneelle vuodelle.

– Uuden vuoden aattona sai paukuttaa rintaa, että jotain saavutettiin. Maanantaina palataan töihin, sillä graindi jatkuu vaikka vuosi vaihtuu, he kertovat.

Kappaleella kuullaan mukana myös Adizi sekä Von Valle. Nelikkoa yhdistää sama kotikaupunki sekä viime syksyn aikana jaetut keikkalavat.

– Meil on kova palo tehdä omanlaista musiikkia isosti. Ollaan kaikki julkaistu uutta musiikkia aktiivisesti koko viime vuosi.

Orgaanisesti muodostuneen yhteistyön myötä syntynyt single saatiin kasaan yhden studiosession aikana.

– Tänä Vuonna syntyi yhdeltä istumalta, heti ensimmäisessä studiosessiossa. Biisiin taltioitui oikein se intohimo, mikä meissä palaa tähän räppijuttuun, kuvailee Eki.

Modernin järkäleen kerrotaan olevan ensimmäinen näyte nelikon yhteistyöstä. Kappaleelle kuvattu musiikkivideo kuvastaa kokoonpanon tunnelmaa yhteisillä keikoilla, editoinnista on vastannut koko kappaleen tuotannon lisäksi Räxä.

Eki ja Ray kertovat omaavansa alkaneelle vuodelle runsaasti erilaisia suunnitelmia. Pääpainon artistit haluavat pitää keikkailussa sekä uuden musiikin julkaisussa.

– Se on varma, että 2023 keikkaillaan ja julkaistaan uutta musaa paljon. Omien projektien lisäksi tiedossa on myös artisti vierailuja, paljastaa Ray.

Nappaa keikkafiiliksien täyteinen video haltuun alta!

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.