Averagekidlukelta kaksi Spotify-singleä – mukana kansainväliset tähdet Puri ja Landon Cube

Vasemmalta oikealle: Landon Cube, Averagekidluke ja Puri.

Spotify kutsui artistit alkuvuodesta Tukholman studioon tekemään uuden kappaleen.

Musiikkimaailman huipulle nopeasti noussut, vasta 20-vuotias suomalais-amerikkalainen artisti Averagekidluke on tehnyt merkittävän yhteistyön suoratoistopalvelu Spotifyn kanssa, matkustamalla Tukholmaan Spotifyn studioille yhdessä kansainvälisten artistien Purin ja Landon Cuben kanssa. Tuloksena tästä ainutlaatuisesta yhteistyöstä ovat kaksi upouutta singleä, Ignorant ja Good Time, jotka ovat saatavilla Spotifyssa tänään.

Spotify on tarjonnut artisteille ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä yhdessä ja luoda uutta musiikkia Spotify-studioilla, jotka tarjoavat kaiken tarvittavan luovuuden toteuttamiseksi.

Averagekidluke kertoo, että studioilla työskentely oli inspiroivaa ja flow-tilaan pääseminen oli vaivatonta. Yhteistyö Purin ja Landon Cuben kanssa osoittautui hedelmälliseksi, kun kolmikko yhdisti voimansa luodakseen musiikkia monipuolisilla genreillä ja soundeilla. Näistä sessioista syntyi kaksi vangitsevaa singleä, jotka tarjoavat kuulijoilleen unohtumattoman musiikkikokemuksen.

– Spotify-studioilla työskentely on hullua. Täällä on kaikki tarvittava, joten oli helppo päästä flow-tilaan ja me vain kokeilimme ideoita ja teimme kaikenlaista. Sitten päädyimme yhteen tai kahteen soundiin ja ajattelimme, että okei, näistä demoista ja äänistä voisi tulla jotain – ja sitten vain viimeistelimme ne loppuun, Averagekidluke kertoo.

Spotify Singles -projekti on ollut menestys vuodesta 2017 lähtien, ja se on kerännyt yli seitsemän miljardia striimiä. Projekti tarjoaa artisteille mahdollisuuden tuoda kuulijoille uusia versioita omista kappaleistaan, tehdä covereita tunnetuista biiseistä sekä luoda täysin uutta musiikkia. Yli 300 artistin ja 700 äänityksen voimin projekti on osoittanut musiikillisen monimuotoisuuden voiman ja tuonut kuuntelijoille jatkuvasti uusia musiikillisia elämyksiä.

Tuoreet kappaleet tarjoavat kuuntelijoille mahdollisuuden sukeltaa Averagekidluken monipuoliseen musiikilliseen maailmaan ja nauttia ainutlaatuisista sävelistä ja sanoituksista.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.