Yle Areenan Savela-uutuussarjasta tutut näyttelijäräppärit julkaisivat yhteiskappaleen

Pinja Strand

Freestyle rapin maailmaan sijoittuva Savela-ohjelma näki päivänvalon viime marraskuussa.

Tämän vuoden marraskuussa Yle Areenaan ilmestyi Savela-nimeä kantava freestyle rapin maailmaan keskittyvä ohjelma, josta uutisoimme sen ilmestymispäivänä. Nyt kyseisestä sarjasta tutut kolme näyttelijää ovat julkaisseet modernin 5 tähtee -nimeä kantavan räppibiisin, jossa on sekoitettu pop-tyylistä melodisuutta kertosäkeeseen. Kolmikko koostuu ValentinistaMicosta ja Lagesta.

Pommisuoja levy-yhtiölle sainatut artistit Valentin (Pietari Karttunen) esittää sarjan pääosaa ja MICO (Mico Ålberg) on pahiksen roolissa. Samaisella levy-yhtiöllä on myöskin Samuel Shipway, joka tiedetään ennestään Risto Räppääjä -elokuvaroolista. Kappaleen kertosäkeen laulaa Lage (Noa Lange), joka myöskin näyttelee Savela-sarjassa.

– Idea oli tehdä biisi siitä kuinka me muutetaan räkälä viiden tähden klubiks. Biisi sopii hyvin viikonlopun aloitukseen, juhliin ja klubille tanssittavaksi, Valentin kertoo.

Tuottajana biisillä toimii Pommisuoja levy-yhtiöllä toimiva Pekka Rajamäki.

– Tuotantoon halusin saada tanssittavuutta, mutta samalla aika chilliä fiilistä. Vähän niinkuin astuisi punaista mattoa klubille sisään.