Tulokkaat Rono ja Röge yhdistivät voimansa ja tuloksena on artistielämää satiirisesti käsittelevä teos

Joona Hauhia

Kappaleelle julkaistiin myös viihdyttävä musiikkivideo.

Tänä vuonna kovaa tahtia musiikkia julkaissut ja Klangin haastattelussakin vieraillut Rono julkaisi perjantaina uuden singlen alle kuukausi edellisen jälkeen. Viimeksi artistia kuultiin Smurdhyn kanssa yhteisellä biisillä ja tällä kertaa samalle raidalle päätyi toinen artistitulokas Röge.

Kappale on nimeltään Nextii ja se käsittelee satiirisesti muka niin kiireistä artistin elämää. Sopiva pilke silmäkulmassa tehty biisi tarjoaa hyvin rap-henkistä meininkiä ja lyriikoissa vilisee lukuisat kliseet humoristisella sävyllä. Kappale syntyi Ronon mukaan melko nopealla aikataululla Instagram-viestien välityksellä.

– Oltiin jauhettu jo jotain aiemmin Ig dm:ssa yhes ja sit mul oli tää biisin demo ja päätin laittaa sen Rögelle, sit tuntia myöhemmi Röge vastas videol mis oli hänen verse, hän tiivistää.

Rögen ensimmäinen julkaisu löytyy vuodelta 2021, jolloin hän levytti vielä Universal Music Finlandilla. Sittemmin artistilta on kuultu useita singlejä sekä EP. Huomiota herätti etenkin viimeisin oma julkaisu JVG ja artisti tunnetaan myös aktiivisuudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rono puolestaan allekirjoitti hiljattain kustannussopimuksen vuohi.eu:lle, jota hän kuvailee niin indie-, kuin major-maailmojen parhaita toimintamalleja yhdisteleväksi levymerkiksi.

Kappaleelle julkaistiin myös tunnelmaan nähden sopivan viihdyttävä musiikkivideo, jolla nähdään muun muassa vuohia. Sen voit katsoa alla olevasta linkistä.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.