Tekstiilipaino Eastside print juhlii kolmatta syntymäpäivää Helsingin Korjaamolla – lavalle nousee muun muassa Jami Faltin ja Turisti

Korjaamon Vaunusalin lavalla nähdään monia artisteja. 

Tekstiilipaino Eastside print tunnetaan monien merchandise-tuotteiden printtaajana. Kolme vuotta sitten perustetun yrityksen kautta päätyy nykyään markkinoille muun muassa Turistin ja Pyhimyksen fanipaidat. Eastsiden on perustanut Topi Ypyä, joka työskenteli aiemmin silloisessa Katin Tavarassa (nykyinen Hel Goods Supply). Reilun kymmenen vuoden kokemuksella alalta Ypyä kertoo, että tärkeää on etenkin asiakaskohtaamiset ja laatu.

– Haluan, että Eastside print tunnetaan siitä, että sieltä saa yksilöllistä, hyvää ja ihmisläheistä palvelua. Tuotteet on hyviä ja laadukkaita sekä kulutusta kestäviä, nykysin myös saa onneksi ekologisia vaihtoehtoja, jotka oikeasti kestävät. Tekniikat on mennyt eteenpäin, meillä on perinteisen silkkipainon lisäksi myös viimeisimmät tekniikat hallussa, hän tiivistää.

Perjantaina 6. lokakuuta onkin aika juhlia kolmivuotista taivalta Helsingin Korjaamolla. Birthday bash -illan aikana lavalle nousee yrityksen kanssa yhteistyössä toimivia artisteja sekä lukuisia dj:tä. Korjaamon Kulmasalissa nähdään myös pop up -alue, josta vastaa legendaarisen Katin Tavaran liikkeen perustanut Kati Sinisalo. Alueelta voi ostaa Eastsiden tuottamia merch-tuotteita. Tulevan syksyn aikana Eastside printillä on luvassa on myös uusi nettisivusto ja Show & Pop -room.

– Esiintyjät tapahtumassa on semmosia, jotka on ensinnäkin hyviä tyyppejä ja joille oon tehny edellisen vuoden aikana hommia. Hyvänä lisänä on myös ajankohtasuus; esimerkiksi Jamilta, Turrelta ja Ameebalta on just tullu albumit ja 3rd Rail julkasee musaa koko ajan. Setissä on myös hyvä sekotus nuorta ja vanhaa, tunnettua ja tuntemattomampaa sekä tekijää monelta eri alalta, Ypyä kertoo.

Tekstiilipainon perustaja Topi Ypyä kiittää kaikkia tukijoita kiireisten vuosien ajalta sekä kutsuu kaikki paikalle juhlistamaan synttäreitä.

– Haluisin kiittää vielä tähän loppuun kaikkia frendejä ja asiakkaita jotka on ollua mua tukemassa tässä kolmen vuoden aikana. Oli vähän riski aloitella kun korona kuritti. Mutta jotain piti keksiä silloin. Mä olisin halunnut kutsua tänne kaikki, mutta meinas vähän kiirettä pukkaa lopussa, osu Pyhimyksen loppuunmyydyt Tavastia keikat ja Portion Boysin jäähallikeikka just samalle päivälle viikkoa ennen tätä. Eli klassisesti se että jos kutsua ei tullut, ei johdu susta vaan musta. Tervetuloa silti, olis kiva nähä paljon kavereita!

Tapahtumassa esiintyviä artisteja ovat muun muassa Turisti, Jami Faltin ja Asa. Livejen välissä levyjä soittaa Loasteeze ja muut dj:t nähdään tapahtuman pop up -alueella. Tapahtuma on ikärajaltaan K-18. Liput tapahtumaan voit hankkia Tiketistä. Täyden ohjelman voit katsoa alta.