”Tää on mun tulevan albumin henkilökohtasin biisi” – $auli julkaisi toisen kappaleen tulevalta projektiltaan

Helsingissä asuva artisti julkaisi esikoissinglensä Swoosh vuonna 2019.

Loppuvuodesta Katutaso Äänitteelle levytyssopimuksen solminut $auli julkaisi toisen kappaleensa uuden labelin alla. Ensimmäinen kappale Lumienkeleitä julkaistiin joulukuussa, jossa omat sanoituksensa kirjoittava laulaja räppäri käsitteli vanhaa parisuhdettaan.

Viime perjantaina julkaistu biisi kulkee nimellä Muistan milt se tuntuu, kappale jatkaa aiemman julkaisun kanssa saman teeman parissa.

–Muistan milt se tuntuu on tulevan albumin henkilökohtaisin ja täysin oman elämän tapahtumien inspiroima biisi, hän paljastaa.

Länsi-Vantaalla syntynyt, nykyisin Helsingissä vaikuttava $auli aloitti musiikin tekemisen tosissaan 17-vuotiaana, kun oma saundi ja tyyli alkoivat muodostumaan.

Artisti on ollut aktiivinen musiikkinsa julkaisujen parissa vuodesta 2019 jona artisti julkaisi ensisinglensä nimeltään Swoosh. Tämän jälkeen räppäriltä on ilmestynyt yhteensä 14 singleä kolmessa vuodessa.

Artistin keväällä julkaistavalla debyyttilevyllä inspiraatiota ovat antaneet artistit kuten Don Toliver, Pink Floyd, Travis Scott ja Tame Impala.