Nuppu Oinas ja Sara Bee ylistävät herkkyyttä uudella singlellä

Lumi Hartikainen

Muusikoksi valmistunut artisti seikkailee modernin hiphopin maailmassa.

Nuppu Oinas julkaisi uuden singlen viime perjantaina yhdessä Sara Been kanssa. Monspin ja HMC Publishingin Studio Bootcampilla tutustuneet artistit välittävät uudella biisillään sanomaa herkkyyden puolesta.

– Herkkis on biisinä muistutus siitä et herkkyys on vahvuus, sellanen supervoima elämässä. Monesti ajatellaan et herkät piirteet pitäis pitää piilossa tai et se antaisi jotenkin huonon kuvan ihmisestä, jos herkän pinnan tuo esiin. Todellisuudessa kuitenkin kaikkein paras boss energy kumpuaa siitä, kun uskaltaa olla avoin omien tunteidensa kanssa ja antaa sen näkyä! Toivon että tää biisi voisi toimia rohkaisuna muille ”herkkiksille” siinä, että herkkyys on iso vahvuus ja siitä pitää olla ylpeä, kertoo Nuppu.

2020 ensimmäistä kertaa Spotifyyn julkaisseelta Nupulta kuultiin edellisenä vuonna useita singlejä, joista viimeisimpänä marraskuussa julkaistu Happee. Artistin musiikissa tuntuu korostuvan rehellinen ja osuva tunteiden ilmaiseminen yhdistettynä moderniin R&B-, pop- ja rap-soundiin.

Elokuussa julkaistu En mä kaadu on artistin toistaiseksi suurimmaksi ilmiöksi noussut kappale sen kerättyä huomiota etenkin Tik Tokissa. Lähes 200 tuhannelle seuraajalle Tik Tokissa videoita tekevää muusikoksi valmistunutta artistia voi alkuvuoden aikana kuulla myös Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Alla olevasta linkistä pääset kuuntelemaan uuden Nelli Milanin tuottaman singlen.