Suomalaiset huipputuottajat jatkavat menestyksekästä yhteistyötään Burna Boyn kanssa

Kuvassa Epic Records Finlandin luova johtaja Santeri "MD$" Kauppinen.

Kansainvälinen yhteistyö sai alkunsa viime vuonna ilmestyneen Last Last -hittikappaleen myötä.

Suomalaisessa musiikkimaailmassa tapahtuu taas, kun maailmantähti Burna Boy ja suomalaiset tuottajat ovat jälleen yhdistäneet voimansa. Epic Records Finlandin luova johtaja Santeri “MD$” Kauppinen sekä Fountain Productionsin tuotantotaloon kuuluvat Robert “Ruuben” Laukkanen ja Daniel “Danitello” Okas ovat tulleet tunnetuiksi huikeasta panoksestaan Burna Boyn uudella I Told Them… -albumilla. Kansainvälinen yhteistyö sai alkunsa nyt jo yli 500 miljoona striimiä keränneestä Last Last -hittikappaleesta, joka nosti suomalaisten ja Burna Boyn yhteistyön uusiin sfääreihin.

MD$ on kulkenut musiikkituottajana yli vuosikymmenen tien, ja hänen vaikutuksensa näkyy vahvasti Burna Boyn tuoreella albumilla. Albumilta löytyy peräti kolme kappaletta, jotka ovat saaneet suomalaistuottajien kädenjäljen: Big 7, Virgil ja City Boys.

– Burna Boy ja hänen tiiminsä ovat pitkäaikasia tuttuja, ja heidän kanssaan oli luonnollista jatkaa työskentelyä edellisen albumin jälkeen. Uudella albumilla meidän tuottamilla trackeilla kuullaan vaikutteita Burna Boylle ominaisen afrobeatin ulkopuolelt, kertoo MD$.

Santeri ”MD$” Kauppinen ei aio jäädä lepäämään laakereilleen Burna Boyn albumin julkaisun jälkeen. Hän keskittyy nyt oman tuottaja-albuminsa viimeistelyyn, joka lupaa tuoda esiin hänen musiikilliset juurensa ja laajentaa hänen taidokkuuttaan. Tulevalle albumille on jo kiinnitetty huippuartisteja, jotka tuovat monipuolisuutta ja syvyyttä MD$:n musiikilliseen maailmaan.

– Mun oman tuottaja- albumin tulevilla biiseillä palaan soundillisesti juurilleni ja siihen mistä olen alun perin tullut tuottajana tunnetuksi. Featit tulee olemaan monipuolisia ja kiinnostavia jatkossakin, MD$ jatkaa.

MD$ on ollut keskeisessä roolissa suomalaisen hip hop -kentän eturivin artistien singleillä, ja hänen kansainväliset saavutuksensa ovat kattaneet nimekkäitä tähtiä kuten 6lack, G-Eazy, Kevin Gates ja Megan Thee Stallion. MD$:n tulevalle albumille on jo ennakkoon julkaistu useita singlejä, kuten UUS BAE yhdessä Kuben ja Bizin kanssa, Parempaa JVG:n ja Williamin kanssa sekä Nonstop yhdessä Sexmanen ja B.babyn kanssa. MD$:n odotettu albumi on määrä julkaista myöhemmin tänä vuonna.

Burna Boyn ja suomalaisten tuottajien ainutlaatuisen yhteistyön tuottamat hedelmät voit kuunnella alta tänään julkaistulta studioalbumilta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.