Stafa julkaisi uuden singlen – menevää räppiä urheiluteemoin

Artistin uusi julkaisu tuo uudenlaista tyyliä kotimaahan.

Itsenäisesti levyttävä Stafa julkaisi uuden biisin nimellä Joga Bonito. Elokuussa debyyttiprojektinsa ACTION EP julkaissut artisti on esiintynyt muun muassa Madboialin albumilla ja useilla yhteisbiiseillä. Myös 2021 elokuussa PM Daquanin kanssa julkaistu kappale Dash on kerännyt kiitettävästi kuunteluja.

Jo aiemmin urheiluteemoja ammentanut artisti jatkaa futisteemalla kappaleen nimenkin mukaisesti. Joga Bonito on energinen biisi näppärillä lyriikoilla; sanoituksissa kuullaan läppiä aina valmentaja Carlo Ancelotista Neymariin.

– Oon pelannu varmaa koko elämäni fudista tai ollu jossain määrin tekemisissä lajin parissa. Tällä hetkel pelailen enemmä frendiporukan jengil ku virallisesti seuras. Jos en pelaa nii katon et se on aika iso osa arkee päivittäin, kommentoi Stafa suhdettaan jalkapalloon.

Kappale yhdistelee tyyliltään räppiä ja jersey bounce -elementtejä, jotka ovat suomalaisessa musiikissa vielä melko harvinaisia. Nopea ja pomppiva bassolinja kappaleen taustalla yhdistyy hyvin Stafan kykyyn räpätä. Vastaavaa tyyliä on ulkomailla kuultu muun muassa Lil Uzi Vertin kappaleella Just Wanna Rock. 

– Tullu kuunneltua jersey bounce -träkkei, ja lisää inspiraatioo sain Aj Traceyn kappaleesta Seoul sekä vähän Fred Againin Flow Festival -keikasta.

Stafa on tehnyt uskottavan sisääntulon kotimaan kentälle tuoden uutta ja raikasta tyyliä yhdistettynä taitavaan ulosantiin. Alla olevasta linkistä pääset kuuntelemaan lepa2k:n tuottaman tuoreen julkaisun.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.