Sliki palaa omien julkaisujensa pariin rap-bängerillä

Samuli Vienola

Aiemmat singlet Hodari ja PV julkaissut räppäri julkaisi kolmannen biisinsä.

Aiemmin Sliki & Hamuelos -duona musiikkia julkaissut Sliki on sainattu Sony Musicille ja Epic Recordsille.

– Tein tosi pitkään musaa yksin kellareissa YouTube-biitteihin ja se meininki alko vaa riittää mulle viime syksynä. Mä tajusin et nyt tarviin kunnollisen paikan mis tehä musaa ja sosiaalista elämää siinä samalla. Julkasin pari biisii omakustanteisesti ja mulle alettiin tarjoo muutamasta paikkaa diiliä, kävin kaikki läpi, mut Epic tarjos mulle hyvän tiimin ja studion mikä ei ollu kellarissa ja siel on kans ikkuna mikä oli se ratkasevin juttu mulle, vaik tyhmältä se kuulostaaki.

Indienä kaksi kappaletta julkaissut rap-artisti tuo Suomen rap-kentälle raikasta fiilistä Memphis-soundin avulla uudella Europe-singlellä. Biisillä kullaan Slikin jo aiemmasta tuotannosta tuttua aihepiiriä ja vibaa.

– Vuos sit mul oli sellane fiilis et nyt mä tarviin ja haluun kuunnella sellast biisii mikä herättää mussa sellasen kunnon draivin ja räjähtävän energian, mut en löytäny sil hetkel sellasta biisii. Sit päätin et nyt mä teen sit sellase ite itelleni ja kesän lopussa päätettii et annetaa tää kans muillekki samaan tarkotukseen, hän kertoo.

Kappaleen tarina kertoo rahan käytöstä ja pohjautuu vitsiin toisen artistin kanssa aiempien studiosessioiden tiimoilta.

– Tää synty ku tuli pari isompaa onnistumista ja tuntu et olin iha sekasi sillo, pistin designer vaatteisii haisee kunnol rahaa ja oli sellanen fiilis et ihan sama ei millää oo mitää välii ku mä onnistun iha mis vaa mitä mä teen. Toi Europe läppä tuli jo Hodari biisii tehdessä studiolla ja pääty nyt tähän biisille mukaan, hän muistelee.

Singlellä räppäri haluaa välittää energistä, eteenpäin boostaavaa oloa.

– Haluun välittää sellasta pää edel vaa eteenpäi fiilistä ja boostaa jengi maskuliinist energiaa. Tykkään tost miten eka verse lähtee, se flow ja äänenkäyttö onnistu siin nii hyvin nii sen takii.

Slikin tuotantojen taustalta löytyy uuden levytyssopimukesen myötä Fountainin tuottajakollektiivi. Pienen hengähdystauon jälkeen artistilla on erittäin positiivinen ja iloinen olo jälleen oman musiikin julkaisusta.

– Tosi hyvä fiilis, mun tilanne oli viime vuon se et mulla ei ollu mitää muuta biisii ku Hodari ja sit se lähti hyvin. Se jälkee mä tarvin nextin sinku, mut ei mul ollu ees roskikses mitää ideaa nii mä kävin sit nopee tekee singlen PV ja julkasin sen. Olin nii syväl nois kryptois etten tehny kauheesti musaa, mut sit päätin et laitan sen sivuu ja teen nyt kunnol musaa hetke ja täs nyt ollaan vuos myöhemmin.

Helposti tunnistettavan soundin sekä mieleenpainuvat esikoisbiisit omaava artisti tulee julkaisemaan ensi vuonna myös EP:n. Kuuntele tänään julkaistu single alta!

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.