Senya julkaisi vangitsevan singlen – tarjoilee rohkeaa soundia ja syvällistä pohdintaa elämän merkityksistä

Kappaleen luomisen yhteydessä artistin elämässä alkoi uusi vaihe.

Viime perjantaina julkaistiin odotettu uusi single Huoleton, lupaavalta rap- ja R&B-artistilta Senyalta. Kappale on artistin toinen julkaisu hänen Vastaukset-debyyttialbuminsa jälkeen, joka osoitti jo aiemmin hänen vahvuutensa sekä laulajana että räppärinä. Tarttuvia rytmejä sisältävä biisi jatkaa hänen vahvaa musiikillista matkaansa ja osoittaa, että hänellä on paljon annettavaa musiikkimaailmalle, jossa hän on jo vakiinnuttanut paikkansa.

Senyan mukaan Huoleton on yksi hänen tärkeimmistä teoksistaan, ja se sai alkunsa elämän uuden vaiheen alkaessa.

– Huoleton on yks mulle tärkeimmistä kappaleista mitä oon tehny. Tää biisi kuvastaa nimensäkin mukaan sitä, että yleensä stressaaminen ja huolehtiminen ei vie mihinkään. Täl kappaleella on sellanen merkitys, että about sen luomisen kanssa samaan aikaan mulla alko elämässä uus vaihe. Mul oli siinä hetkessä koko ajan vähä sellanen huoli kaikest et oonko nyt tehny oikeen päätöksen. Mut sit se osottautuki olee yks mun elämän parhaimpii päätöksii. Halusin ruokkii sitä fiilistä enemmän ja sit tää biisi synty, Senya kertoo.

Vahvan musikaalisen taustan omaava artisti haluaa musiikillaan voimaannuttaa kuulijoitaan ja herättää heissä itsevarmuutta sekä ”main character” -energiaa. Uusin kappale kuvastaa nimensä mukaisesti sitä, että stressaaminen ja huolehtiminen eivät aina johda mihinkään.

Kuuntele alta Danitellon tuottama single.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.