Robin Packalen palasi juurilleen julkaisten suomenkielistä musiikkia – mukana Ege Zulu

Julius Konttinen

Kyseessä on laulajan ensimmäinen oma uusi suomenkielinen julkaisu sitten vuoden 2017.

Suomen suurimpiin poptähtiin lukeutuva, lapsitähdestä aikuiseksi kasvanut Robin Packalen, joka alun perin muistetaan artistinimellä Robin, julkaisi tänään odotettua uutta musiikkia. Kyseessä on laulajan ensimmäinen oma uusi suomenkielinen julkaisu sitten vuoden 2017.

Odotetulla suomenkielisellä Kolmistaan-kappaleella vierailee kovassa nousukiidossa oleva, jopa Helsingin Roihuvuoren manttelinperijäksi tituleerattu Ege Zulu. Tasatahtisen, niin keskikesän iltojen tunnelmointiin kuin jatkojen tanssilattioille sopivan, hyväntuulisen kappaleen tuotannosta vastaa Salahpolo sekä Jonas Olsson. Biisinteossa on artistien mukana ollut Kyösti Salokorpi.

– Kolmistaan on biisi, joka syntyi ihan muutamassa tunnissa, kun hypättiin Egen, Kyöstin ja Salahpolon kaa koppiin. Mietittiin hetki, että mikä vois olla sellanen juttu mikä meitä sillä hetkellä yhdistäis tai inspirois jollain tavalla. Sellanen stoori, mikä vois oikeesti tapahtuu, mut olis tapahtuessaan kuin suoraan leffasta. Egen kanssa oli super hauska tehä yhteistyötä koska meil on tosi samanlainen suhtautuminen tekemiseen ja siihen miten katsotaan maailmaa, Packalen kertoo.

Vuodesta 2019 alkaen pelkästään englanninkielistä musiikkia työstänyt artisti on kansainvälisellä urallaan herättänyt huomiota myös globaalisti ja hänen englanninkielistä tuotantoaan on striimattu yli 25 miljoonaa kertaa. Yhteensä artistin musiikilla on kertynyt striimejä yli 480 miljoonaa kappaletta.

Tänä kesänä turkulaispoppari valmistelee tulevaa englanninkielistä albumiaan. Hänet on myös mahdollista nähdä keikkailemassa Suomessa. Tulevana syksynä Packalen nähdään myös uudella Vain elämää -ohjelman kaudella, joten uutta musiikkia tullaan julkaisemaan lähiaikoina runsaasti.