Muistatko vielä 2000-luvun alussa ilmestyneen Fintelligensin Sori-kappaleen? Bizi ja Turisti loivat biisistä uudelleenversioinnin

Tuottajana kappaleella toimii Salahpolo, jonka kädenjälkeä tässä ei todellakaan tarvitse häpeillä.

Ulkomailla ollaan jo kuultu tovin, kun lukuisia radiohittejä on kierrätetty vuodesta toiseen, mutta nyt suomiräpin rintamalla ollaan tätä alettu myös kuulemaan useammin. Edelliskerroista mainittakoon ainakin tänä vuonna ilmestyneet Joe L:n ja Williamin Ovet paukkuu, joka toimi Elastisen samannimisen biisin uudelleenversiointina sekä Turistin Uudestaan, joka kierrätti uudelleen brittilaulaja Didon Thank You -kappaleen melodiaa.

Nyt uuden aallon rapin ja r&b:n pehmeän samettinen vakioääni Bizi sekä läpimurtoartisti Turisti ovat julkaisseet Elastisen ja Iso H:n muodostaman suomihiphopin kulmakiviyhtyeen Fintelligensin, 2000-luvun alussa ilmestyneestä Sori-singlestä uudelleenversioinnin, joka on erittäin tyylikäs taidonnäyte sekä samalla kunnioitus menneeseen. Tästä voikin pistää kättä lippaan myös viime aikoina erittäin kovassa nosteessa olevalle tuottajalle, Salahpololle, jonka viimeaikaisiin tuotoksiin kuuluvat muun muassa Shrtyn Pariisin kevät, Isac Elliotin Vielki Hereillä sekä Iben BLONDINA.

Mikäli jostain syystä alkuperäinen hittikappale on jäänyt näkemättä tai janoat muistinvirkistystä, niin voit varmuuden vuoksi vielä katsoa vuonna 2002 ilmestyneen Sori-musiikkivideon, jolloin muun muassa kasetit, cd-levyt sekä 3XL-vaatteet olivat kovassa huudossa.

Alta pääset kuuntelemaan Bizin ja Turren version vanhasta hitistä.