PME Recordsille uusi kiinnitys – Gaselleista tuttu Päkä aloitti soolouransa

Joona Kurronen

Musiikkivideon kera julkaistu single on osa tulevaa albumia.

PME Recordsin tuore kiinnitys Päkä julkaisi ensimmäisen kappaleensa soolona ja se tullaan kuulemaan myös tulevalla albumilla. Bensaa käsittelee loputonta hyväksynnän hakemista ja muiden mielipiteisiin suhtautumista.

– Bensaa-kappale kertoo siitä vaiheesta, kun menestyksen nälkä ja hyväksynnän tarve on kovimmillaan ja niitä jahdataan maanisesti. Ehkä on jo pieni aavistus, ettei siellä sateenkaaren päässä oo kuitenkaan mitään aarretta, mutta silti sitä juoksee kiinni, koska ei tiedä miten muutenkaan levottomasta olosta pääsis eroon, kuvailee artisti tuoretta julkaisuaan.

Bensa kuvastaa lyriikoiden mukaisesti muiden sanoja, jotka yllyttävät jatkamaan vain entistä kovempaa kohti uusia päämääriä. Kappale on helposti samaistuttava ja Päkä tuntuu jatkavan sopivissa määrin siitä, mihin Gaselleissa jäi. Yhtyeen suosio onkin kenties perustunut juuri arkisuuteen ja teemoihin, jotka koskettavat suomalaisia hyvin. Myös kirjailijana tunnettu artisti kommentoi soolouraa sanoin:

– Soolon tekeminen on kiinnostanut pitkään, mutta tähän asti epäonnistumisen pelko on estänyt tekemästä. Nyt pääsin sen yli ja odotan innolla et mihin tää seikkailu vie.

Kappaleen yhteydessä julkaistiin myös musiikkivideo, johon pääset alla olevasta linkistä.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.