Pihlaja julkaisi singlen täydentämään suurta keikkakesää: ”Tuntui tärkeältä julkaista myös uutta musaa ennen isoimpia festareita”

Kotimaisella musiikkikentällä suuressa suosiossa oleva artisti keikkailee kesän aikana myös itselleen uusissa paikoissa.

Suomen artistikentän tämän hetken kuumimpiin nimiin kuuluva Pihlaja julkaisi viime viikolla  uuden singlen nimeltään Mama sano.

Jo toista perättäistä isoa festarikesää viettävä laulaja nähdään tänä vuonna Blockfesteillä sekä muilla kovimmilla kotimaisilla festareilla viettäen suurta keikkakesää. Tämän innoittamana artisti inspiroituikin julkaisemaan uutta omaa musiikkia, jota pääsee fiilistelemään suoraan suuremman yleisön kanssa.

– Viime vuonna tehtiin yli 80 keikkaa ja paljon festareita, mutta on ollut ilo huomata että tästä kesästä tulee vieläkin isompi ja pääsen myös moniin paikkoihin missä en oo aiemmin ollut. Tuntui tärkeältä julkaista myös uutta musaa ennen isoimpia festareita ja on siistiä päästä vetämään tätä uutta biisiä livenä yleisön eteen, hän kuvailee.

Kevään ja kesän aikana Pihlaja on ollut mukana myös muiden artistien kesäisillä biiseillä kuten Jami Faltinin Alax?, Gasellien uusimman albumin biisillä Viimeinen kesä sekä Anin singlellä Diablo, jossa kuullaan mukana myös Costeen Tuhma-labelille kiinnitetty Whereismike.

Viime viikolla julkaistun, tarttuvan rytmin omaavan biisin tuotannosta vastaa Mikko Koivunen. Kirjoittamisessa ovat olleet artistin itsensä sekä Koivusen lisäksi Rafael Elivuo.

Ota festareilla ja muilla kesän keikoilla mukana oleva single haltuun alta!

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.