”Pakko laittaa hetkeks tää rakkaushomma mutelle” – Lauri Haav väläyttelee vanhaa tuttua genreä uudella singlellään

Pelkästään YouTubeen julkaistu kappale palaa artistin juurille.

Lauri Haavilta kuultiin keskiyöllä uusi single. Nimeä Aino kantava biisi julkaistiin ainoastaan YouTubeen ja se väläyttelee sitä, mihin pidemmän linjan kuuntelijat ovat aikoinaan tottuneet. Alun perin räpistä tunnetuksi tullut artisti tuntuu kulkeneen monivaiheisen uran jo tähän mennessä. Viimeisin albumi Se viimeinen kesä sukelti puolestaan pop-henkisempiin maisemiin, siinä missä debyyttialbumi Silmät kii on tarkoin hiottua R&B:ta.

Musiikkivideon kera julkaistu biisi saa pohjustuksen aivan erilaisista tunnelmista, kun alussa kuullaan pieni pätkä herkempää ja rauhallisempaa musiikkia. Kuokkalan kartanossa kuvattu pätkä saa kuitenkin keskeytyksen herkän pianotaustan vaihtuessa menevään biittiin ja lopulta matkustetaan ihan eri genreen.

– Se on tehty vaan tätä biisiä varten. Tuskin tulee kokonaisena, vaikkakin iha hyvä idea, artisti kommentoi alussa kuultavaa pätkää.

Talvisen musiikkivideon kera julkaistulla biisillä kuullaan perinteistä, mutta karismaattista Haavin rap-soundia. Jos edellinen julkaisu Mua ei voi pelastaa oli tyyliltään hyvinkin R&B:ta, tuntuu Aino ikään kuin muistutuksena siitä, että kyky räpätä ei ole kadonnut mihinkään.

Videon lopussa nähdään teksti ”Lauri Haav 2023”, mutta tuleva vuosi jää vielä mysteeriksi.

– En kommentoi tulevaa vielä enempää. Nähään ens vuonna, lähettää artisti terveiset.

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan yhdessä Max Steffanssonin kanssa tehdyn musiikkivideon.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.