Överin uusimmalla singlellä mukana William: ”Tää on semmonen kiihkee mut herrasmiesmäinen kappale”

Yhtyeen Stadin puistot -hittikappale sai jatko-osan eri näkökulmalla.

Oskari Kytömäen ja Mikko Kaperin muodostama yhtye Överi on monelle tuttu hiteistään Stadin puistot räppäri Ahtin kanssa sekä Milanost Pariisiin, jossa kuullaan mukana kansainvälistä uraa tekevä Averagekidluke.

Yhtyeen musiikki yhdistelee sulavasti R&B-, trap- ja pop-soundia. Muita duon julkaisuja ovat muun muassa Pakoon Fettin kanssa sekä singlet Highlife ja Tiedän.

Uusimmalla singlellään Tässä ja nyt Överi on kutsunut mukaan vastikään albuminsa julkaisseen Williamin. Kaksikko kuvailee kappalettaan klubimeiningille sopivaksi biisiksi, jossa on kiihkeä mutta herrasmiesmäinen tunnelma. He paljastavat myös, että kappale jatkaa Stadin puistot -singlen rakkaustarinaa eri näkökulmasta.

– Tää on fiilikseltään sellanen kiihkee biisi mut samalla herrasmiesmäinen. Meist tää sopii bileisiin soitettavaks ja on soundillisesti räpimpi, sillä haluttiin tuoda siihen se elementti kun pyydettiin william mukaan. Pohjimmiltaan tää on kuitenkin rakkaus biisi, eikä oo niin pinnallinen kun vois aluks ajatella. Tavallaan jatketaan tässä sitä Stadin Puistot singlen tarinaa, samasta jutusta mut eri kulmalla, he kertovat.

Useammalla genrellä musiikissaan leikittelevä kaksikko suunnittelee julkaisevansa ensi vuonna isomman kokonaisuuden. Tulevassa musiikissa säilyy kuitenkin sama teema, oli genre mikä tahansa.

– Kyl toi rakkaus on teemana sellanen, joka meitän molempia tällä hetkellä inspiroi. Meist Överin musassa melodiat on se, mist meidät aina tunnistaa. Ollaan tehty studiolla jopa edm soundia ja saatu se silti kuulostamaan meidän tyyliseltä, he kuvailevat naurahtaen.

Vaikka artistien biiseillä on ollut useita yhteistyöprojekteja, he aikovat tulevaisuudessa keskittyä myös kahdenkeskiseen musiikintekoon. Williamin mukaan ottaminen uudelle julkaisulle tuntui luonnolliselta ja toi siihen kaivattua ulkopuolista näkökulmaa.

– Haluttiin tähän heti fiitti mukaan tuomaan sellast ulkopuolist kulmaa. Sit mietittiin et Williamilla on siisti soundi ja hän sopis tähän hyvin mukaan.

Uudella biisillä on tuottajana HUGO sekä monen helsinkiläisen artistin luotto tuottajana tunnettu Kim Mannila, joka on ollut mukana tekemässä Överin biisien lisäksi hittikappaleita, kuten Anin Rakkaudenkestävää ja Isac Elliotin Kävi miten kävi.

Oskari ja Mikko jakavat tunnelmiaan biisin julkaisusta.

– Stadin puistot oli hitti ja toivotaan et tää jää jengin päähän kans samalla tavalla. Uskotaan, et kaikki meidän kuuntelijoista jotka tykkäs siitä niin tulee tykkäämään myös tästä. Tää on menevä ja melodinen biisi josta löytyy täppi rummut ja semmonen salsa soundi, he kuvailevat iloisesti.

Kuuntele tuorein single alta: