Yöelämää ja latautuneita toiveita sekä odotuksia – Äänet Käskee ja Mon-Sala yhdistivät voimansa

Pitkää uraa niittänyt tuottajaduo lyöttäytyi yhteen nuoren Mon-Salan kanssa.

Espoosta kotoisin oleva Äänet Käskee -tuottajaduo yhdistää voimansa muun muassa D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -kollektiivin ja Adikian tuplaajana keikkailleen Mon-Salan kanssa uudella biisillä Anticlimax. Kappaleella Äänet Käskee heittäytyy myös tuotannossaan boksin ulkopuolelle.

– Anticlimax-biisin tuotanto syntyi yhteistyössä Mon-Salan kanssa ja sessiointi oli todella mukavaa ja vaivatonta. Ajatus yhteistyöstä syntyi kun oltiin fiilistelty Mon-Salan ep:tä, jossa oli todella kova meininki. Tästä innostuneena laitettiin koodia ja hommat lähti rullaamaan.

Singlellä etsitään artistien mukaan yössä ikuista nousua sekä pohditaan odotuksia ja toiveita, joita yöelämä saattaa pitää sisällään.

– Erityisesti kahden vuoden eristäytymisen jälkeen tuntuu, että yöelämään latautuu entistä enemmän toiveita ja odotuksia, jotka aika harvoin ainakaan sellaisenaan toteutuu. Anticlimax kertoo siitä odotuksesta ja siitä kuinka helppoa on jäädä jumiin etsimään aina vaa jotain isompaa ja parempaa.

Mon-Sala halusi myös jakaa singlellä näkemyksensä monen räppärin suusta kuuluvasta lausahduksesta.

– Oon halunnu myös kirjottaa omat näkemykset ajatuksesta, että ”elämä on leffaa”. Välillä pysähdyn studiol tai festareiden bäkkäril miettii, että tästä kaikesta oon joskus haaveillu. Silti elämä on yleensä paljon elokuvaa arkisempaa ja se on ihan ok.

Kuuntele kolmikon yhteinen biisi tästä: