Victor Nordis julkaisi uutta materiaalia – tällä kertaa 15-vuotiasta tuottajalupausta kuullaan myös vokaaleissa

Victor Nordis poseeraa nojaten kädellään polveensa.
Victor Nordiksen ensimmäisen singlen nimen mukaisesti biisi on omistettu Lauri Markkaselle.

Blessed-kappaleella on mukana Dauda Koroma.

Vasta 15-vuotias Victor Nordis herätti huomiota toukokuussa julkaisemallaan singlellä LAURI, jonka hän purkitti Chrizayn ja Diisonin kanssa. Koripallopelaaja Lauri Markkaselle omistettu bängeri nosti uuden lupauksen kertoheitolla yhdeksi mielenkiintoisimmista nuorista tuottajista.

Viime kuukausina muiden artistien taustalla työskennellyt Victor on nyt julkaissut toisen singlensä nimeltä Blessed. Kappaleessa on mukana Dauda Koroma, mutta tällä kertaa myös tuottajaa itseään kuullaan mikissä.

– Tää biisi kertoo siit et mä tajuun kuinka kiitollinen pitäis olla ja kuinka etuoikeutettu mä oon et asun Suomessa. Mul on joka päivä varma leipä pöydällä, pääsen kouluttautumaan, mun ei tarvii pelkää. Tää kaikki vaan kertoo siit et mä oon ihan hemmetin blessed. Tää me yritettiin sujuttaa tämmöseen niin sanottuun huudibängeriin, Victor kommentoi.

Vuosi 2018 alkaa olla aika lailla paketissa ja tulokkaalla onkin jo paljon suunnitelmia ensi vuodelle. Ensi vuonna hän on kaavaillut julkaisevansa yhden pienimuotoisemman EP:n ohella toisen kokopitkän levyn.

– Ois myös supersiistiä tuottaa jollekin artistille kokonaan ite joku EP, muun muassa Kevin Tandua tuottanut Victor lisää.

Uutuussinglen on julkaissut artistin esikoissinglen tapaan TwentyOne Records ja kappaleen visuaaleista vastaa Vincento. Tsekkaa video alta.