Monsp aloittaa kolmiosaisen Monsp Cypher -videosarjan

Monsp Cypher -esiintymistä lavalla.
Luokka '18 -videoiden tapaan Monsp Cypheriin on otettu vaikutteita rapakon takaisista konsepteista.

Ensimmäisessä osassa kuullaan pientä kuittailua Luokalle ’18.

Joulu tuli tänä vuonna räppipäille etuajassa, sillä Monsp Records on julkaissut ensimmäisen osan uudesta kolmiosaisesta Monsp Cypher -videosarjastaan. Helsingin Kuudennella Linjalla kuvatussa sarjassa osaamistaan tuo esiin kaiken kaikkiaan kolmetoista Monspille kiinnitettyä artistia sekä kolme DJ:tä.

Basson ja HOODWATCH-kaksikon Luokka ’18 -videoiden tapaan Monsp Cypheriin on otettu vaikutteita rapakon takaisista BET Cypher- ja XXL Freshman -konsepteista. Sarja toimiikin Monspin vastauksena paljon puhutuille Luokka ’18 -videoille, vaikka levy-yhtiö painottaakin ettei tärkeintä ole kilpailu tai nokittelu. Prinssi Jusufin aloitteesta alkunsa saaneen projektin taustalla on halu puhaltaa yhteen hiileen ja tehdä asioita tekemisen ilosta.

Sarjan ensimmäisessä kattauksessa mikkiin tarttuvat Prinssi Jusufin ohella Haamu, ODEVinttikoira ja Stepa. Dekkien takana työskentelee DJ 3Rrd.

Toinen osa julkaistaan jo torstaina 27. joulukuuta, ja siinä nostetaan esiin Likanen Etelä -kaksikon MC Rambo, Iivo, Fibonaji, Musta Barbaari ja DJ Loasteeze. Vuoden viimeisenä päivänä julkaistavassa päätösosassa kameran edessä nähdään Brave, Seksikäs-Suklaa, Dauda Koroma, UBJG-kokoonpanon JuanGrande ja DJ Smokey.

Tsekkaa ensimmäinen Monsp Cypher -videoista alta. Videosta ja editoinnista vastaa helsinkiläinen Twentyone Films.