Uusia tuulia kohti – Lauri Haav julkaisi tuplasinglen kakkosalbumiltaan

Suuressa suosiossa oleva PME Recordsin artisti kulkee kohti uuden albuminsa julkaisua.

Ensi kesän Blockfesteille saapuva popin, hiphopin ja R&B:n välimaastossa sulavasti liikkuva artisti Lauri Haav julkaisi viime viikolla kolmannen singlen tulevalta albumiltaan, jonka hän on tuottanut tiiviissä yhteistyössä Aaro630:n kanssa.

Tuore single Syksyn vihreillä on kappale, jossa kipuillaan suhteen loppumetreillä. Herkän biisin kitarasoundi vahvistaa artistin viimeisten kappaleiden uutta suuntaa, johon laulaja on määrätietoisesti musiikkinsa kanssa suunnannut.

Uudesta biisistä julkaistiin myös samana päivänä musiikkivideo, jonka on ohjannut itse artisti sekä myös artistien valokuvaajana tutuksi tullut Max Steffansson.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.

Tämän lisäksi samalla julkaistiin cover-versio Kaseva-yhtyeen biisistä Tyhjää.

– Kyseinen kappale on ollut lapsuudesta asti itselle tosi tärkeä. Levyn teon loppuvaiheessa tuli sopiva hetki nauhoittaa oma versio ja lopputulos oli omasta ja Aaron mielestä sellainen, että sen halusi julkaista, kertoo Haav tiedotteessa.

Albumin aiemmat julkaisut Tähti ja Shampoota ovat saaneet kuuntelijoilta hyvän vastaanoton ja ne ovatkin keränneet yhdessä yli miljoona striimiä. Tunnelma on kaikilla singleillä tunteellisen sävyn omaava näyttäen Haavista poikkeavan puolen verrattuna aikaisempiin singleihin sekä albumeihin.

Tuleva Lauri Haavin levy tulee sisältämään kaiken kaikkiaan kymmenen kappaletta, joista neljä on jo julkaistu singleinä. Se viimeinen kesä -albumi julkaistaan 13. toukokuuta.

Kannen ja kappalelistan näet alta.

1. Se viimeinen kesä
2. Tähti
3. Vesipisarat
4. Shampoota
5. Syksyn vihreillä
6. Kaipuu
7. Se mitä joskus oli
8. Kuulemma
9. Junantuoma
10. Palanen