Uudenlainen YuteWorld-kollektiivi lanseerataan – erilaiset tekijät kokoontuvat yhden tapahtuman alle

seemisamuel

Kolmen henkilön uudenlainen kollektiivi viettää lanseeraustapahtumaansa ensi lauantaina.

Kansainvälisiä esiintyjiä, suomalaisia artistilupauksia sekä kovimpia kotimaisia DJ:tä yhteen iltaan koottuna. Kyseessä on YuteWorld-nimisen konseptin lanseeraustapahtuma, jonka on perustanut Andu, Björn Luts sekä Johannes Eränen.

– Lyhyesti sanottuna ollaan pääasiassa musiikkivideoita tuottava visuaalinen kollektiivi, joka erikoistuu myös tapahtumien sekä muodin eri osa-alueisiin.

Kollektiivi on ollut yhtenä perustajista toimineen Andun haavelistalla jo pitkään.

– Oon pitkään unelmoinu omien tapahtumien järjestämisestä, ja nyt ku meil on hullu tiimi kasas nii aika oli oikee. Tino Turnerin kaa oli ollu tästä puhetta, että sitten jossain vaiheessa voitais duunaa. Sainki Tinolta soiton paljon ootettuu nopeemmin ja nyt tää jo tapahtuukin!

Lanseeraustapahtumassa esiintyjinä olevien Rozzy:n sekä Yasmine Ase:n kanssa Andu oli keskustellut Suomessa esiintymisestä jo aiemmin.

– Oltiin just pari viikkoo sit kuvaamassa musavideoo yhessä Pariisis ja siellä tuli puheeks, et olis siistii tuoda heidät joskus Suomeen keikalle. Tiedettiin jo silloin, et he tulee esiintymään meidän ekassa tapahtumassa.

Loput artistikattauksesta tuli myös hyvin luonnollisesti kasaan.

Sekuntti ja Kunta on homies sekä tietysti muutenkin tosi kovia ja lupaavia artisteja. DAVI sopii myös erittäin hyvin mukaan tohon lineuppiin mun mielestä, hän kertoo.

Myös DJ-kattauksessa mukana kansainvälisiä nimiä.

DJ-musiikista vastaavat kuin myös Ranskasta Ääniwalliin saapuva Emmanuel Yebe sekä Helsingin klubeilta tutut SomBadi, Yanarito ja Tino Turner.

– Tuutte varmasti näkee Suomen kovimpien nimien lisäks jatkossakin meiän tapahtumissa mukana lisää kansainvälisiä nimiä. For the culture!

Kollektiivin lanseeraustapahtuma järjestetään 28. toukokuuta Helsingin Ääniwallissa. Liput tapahtumaan voit hankkia Tiketistä.